jak wyżej.
serial dla nastolatek, dla których muzyka kończy się na Rihannie i Lady Gadze, a aktorstwo na Albie, czy innej Kristen Stewart.
smutna ta dzisiejsza młodzież.
ja jestem fanką jimiego hendrixa, the batles, kultu i the rolling stons, a z aktorek najbardziej lubię audrey hepburn i zapomnianą dzisiaj edie sedgwick (zresztą to jest widoczne), i jednak plotkarę oglądam, a ty powiedz ile odcinków obejrzałaś?
hahahahahahahahhaa, nie lubię żadnej muzyki ani żadnej aktorki którą wypieniłaś/eś, a plotkare oglądam, nawet po pare razy... ;) Może się przyznaj jakie ty seriale oglądasz... moda na sukces?
no wlasnie ja plotkare bardzo lubie a jakos rihanny i gagi wcale... tak wiec mysle ze bez znaczenia jest to jakiej sie muzyki slucha czy jakich lubi aktorow, plotkara jest po prostu fajnym , zabawnym i lekkim serialem niekoniecznie dla nastolatek.
A ja jestem fanką Rijany i Gagi,a moją ulubioną aktorką jest Alba.
Przykro mi, że Cię smucę, mea culpa
kocham ; the beatles , velvet underground , audrey hepburn i edie sedgwick , więc nie oceniaj ludzi po tym jakie seriale oglądają .
jak miło? kolejna osoba, która siedzi przed komputerem, nudzi się i myśli.. "Tak się nudzę, wejdę na stronę jakiegoś serialu pojadę po fanach, i od razu poczuję się lepiej"...
Nie ma to jak oceniać ludzi po guście. To co, nawet jeśli słuchałabym Lady Gagi, Rihanny, moją ulubioną aktorką byłaby Jessica Alba, a serialem Plotkara, to znaczy że jestem jakaś gorsza czy coś? Nawet super wykształcona osoba może słuchać np. disco polo i nie ma w tym nic dziwnego... To co napisałaś raczej świadczy o Tobie.