PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108369
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

wrażenia

ocenił(a) serial na 7

jak ogólnie Wasze wrażenia z oglądania Gossip Girl?
ja uważam, że całkiem zgrabnie zrobione, klimat utrzymany i wszystko jest na swoim miejscu -
mimo, ze nie zawsze bohaterow wyobrazalam sobie tak, jak ich przedstawiono.

ocenił(a) serial na 10
6bez6imienna6

A ja kompletnie zwariowałam na punkcie tego serialu, oglądam po 50 razy zapowiedzi każdego odcinka na
youtube! Jak na mój wiek przystało (13 lat) to fascynują mnie takie rzeczy :P Ale serial sam w sobie jest
świetnie zrobiony. Ja już nie mogę się doczekać 9 odcinka bo to się robi coraz ciekawsze ^^

ocenił(a) serial na 7
uesgirl17

a kiedy będzie 9? ;)

książkę czytałaś? ja tomy 2-3-4 i fragmentami pozostałe ^^

ocenił(a) serial na 6
6bez6imienna6

a mnie sie 7 odcinek nie podobał za bardzo, 8 też jest gorszy niż 6 pierwszych... Zobaczymy, co dalej będzie...

ocenił(a) serial na 10
6bez6imienna6

9 jutro na cw czyli gdzieś w czwartek w sieci. Ne nie czytałam książek ^^

uesgirl17

w tym tygodniu nie ma odcinka.

ocenił(a) serial na 10
oliina

Naprawdę?? dlaczego?? a tak nie mogłam się doczekać...

uesgirl17

nie wiem dlaczego, może jakiś mecz jest, jakos koło listopada własnie są mistrzostwa w bejsbolu czy coś ale nie jestem pewna czy to dlatego

ocenił(a) serial na 10
oliina

chyba nie bo przecież CW w stanach to jak BBC w angli a na BBC nie ma meczy...

uesgirl17

ale przecież CW ma pierwszeństwo bo to ich serial.. w każdym razie była powtórka odcinka 2 czy tam 3. Być może dlatego, że dziś Święto Dziękczynienia, nie wiem.

ocenił(a) serial na 10
oliina

3 odcinek powtarzają już sprawdziłam i tak mają święto dzinkczynienia nawet o tym będzie nastepny odcinek
^^

6bez6imienna6

A macie może napisy do ósmego odcinka? Jeśli tak, to ładnie bym poprosiła: dziobas7@gmail.com :). Bo jak na razie mam jedne z hatak.pl i w ogóle mi się nie wyświetlają.