generalnie seriaLi nie oglądam, koleżanka mi poleciła ten i dzięki Bogu :)
Uwielbiam Blair i Chucka - super postacie.
W tym filmie ciągle ciągle coś się dzieje, każdy z każdym, dużo wątków - seriaL wciąga.
chcę 3 sezon :)))
ciekawe kto jest plotkarą? ja obstawiam tą ''japonkę''? której podoba się Dan:>
Tak Blair i Chuck są najlepsi ze wszystkich;)
Ja też poleciłam kumpeli i teraz szaleje razem ze mną czekając na trzeci sezon.
A co do tytułowej Plotkary to :
Kurcze czy tylko ja jestem taka pokręcona, że nie chciałabym się dowiedzieć kim ona jest.Teraz jest tak fajnie - tajemniczo. No i koniec tego sekretu to jakby koniec plotkary.
Nie wiem hehe;P
Plotkara rulez!
Ja mam nadzieję, że do końca nie ujawnia kto jest Plotkara - bo i po co? Fajnie tak jak nic nie jest podane na tacy od razu ;). Serial świetny - kiedyś oglądałam na TVN Siedem, ale wcześniej czytałam serię książek - szkoda, że serial nie jest trochę bardziej do książki podobny ;]
no właśnie szkoda. Książka była genialna. W zasadzie tylko w pierwszym sezonie było kilka motywów z książki, a teraz to już w ogole. Ale i tak kocham ten serial :D
A Nelly Yuki nie pasuje mi na plotkarę. przecież ona to jest porażka totalna xD a te jej okulary w każdym odcinku mnie powalają ;D
Ale i tak najlepszy był jej strój na tej sztuce "Age of innocence" xD
Ja tez nie chce na razie żeby mówili kto jest plotkarą. Chociaż nie ukrywam, nurtuje mnie to pytanie :D Dorota mogłaby być xD Tylko, że jej w książce nie było, więc raczej odpada.. Nelly Yuki chyba też nie było z tego co kojarzę. Więc nie wiem kto... Celia Rhodes?? xD
Moge powiedzieć to samo...Ostatnio się przekonałam,że też się zauroczyłam totalnie tym serialem.Na poczatku nie bylam przekonana,ale jak tylko obejrzałam pierwsze odcinki...oszalałam:)))
I mogę z czystym sercem powiedzieć,że ogladam ten serial w szczególności dla historii związku Blair&Chucka:D...Oni są wspaniali:)...Pierwsze 2 sezony dla nich były ciężkie,ale pasjonujące!Czekałam na ich sceny z niecierpliwością...!
Owszem do innych bohaterów też mam wielki sentyment.Poprostu ten serial mnie wciągnął.Jednego dnia obejrzałam całą serię..;p
a Dorota jest niezła...bardzo ją lubię:)...Nie jest pierwszoplanową postacią,ale uwielbiam gdy się pojawia.
Ja jestem zakochana w tym serialu od początku.Cały 1,2 no i teraz 3 sezon.Są super,wszystkie odcinki oglądam.
A Chuck??!;)...Ach,kocham go.No po prostu świetna para z Blair.Najleprza jak dla mnie.
Ja tez bym nie chciałaaby ujawnili kto jest Plotkarą.Mogą zrobić takie coś na sam koniec tego serialu:Idzie Plotkara-głos Kristen Bell,uśmiecha sie,pisze coś w telefonie,odchodzi i koniec.Super.Ale mam nadzieje,że na 4 sezonie sie nie zakończy.
xoxo Fanka Plotkary(i Chuck'a;)