PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=752792}

Po prostu Maria

Simplemente María
2015 - 2016
6,8 301  ocen
6,8 10 1 301
Po prostu Maria
powrót do forum serialu Po prostu Maria

Bardzo piękna kobieta!!!! Nie rozumiem dlaczego piszesz ze o przeciętnej urodzie... proszę sobie zobaczyć w internecie jej zdjęcia!!!!

ocenił(a) serial na 5
malpi27078610

Później bohaterka zmieni styl... Rozpuści włosy i nie będzie się ubierać w te długie suknie...

ocenił(a) serial na 3
Klaudi78

Jako kobieta to może piękna ale aktorka do dupy

balesia3

Zgadzam się, choć dużo tutaj daje makijaż, z resztą widzieliśmy na początku jak wyglądała naturalnie to w sumie nie wiem czy jest taka piękna ale to kwestia gustu. Jako aktorka drętwa, sztuczna i ta maniera w jej głosie, sposób mówienia itd.. strasznie irytujący.

ocenił(a) serial na 5
anka_ka

W sumie to jej pierwsza główna rola, więc może jej coś nie wyjść. Chociaż aktorsko... No cóż nie porównujmy jej do Boyer , która jest świetną aktorką i zagrała trochę głównych ról. Aktorsko nie jest źle, a co do wyglądu.. dużo daje też ułożenie włosów, fryzura, ciuchy i makijaż.

Klaudi78

Oczywiście, że jakby odjąć jej tych kilka dodatków to uroda przeciętna, nawet oglądając jej kilka zdjęć w sieci z jej prywatnych zdjęć to szału nie ma ale tak jak wcześniej pisałam zależy od gustu, innym może się podobać. A co do jej filmografii to trochę tego jest i np. porównując ją do Ximeny Navarette (Mariny z Burzy która tam zadebiutowała) to wypada kiepsko choć z Ximeny żadna aktorka jednak wypadła tam całkiem nieźle, zwlaszcza w roli Magdaleny.

ocenił(a) serial na 5
anka_ka

Cóż są aktorki, które znają się na fachu i umieją dobrze grać. Czasem wystarczy uroda, czasem umiejętności... Ja uważam, że Navarette wypadła od niej lepiej bo czasem oglądam Burzę, ale spójrzmy prawdzie w oczy - na początku jej rola była nudna, potem się rozwinęła. Poza tym Alvarez ma pociągłą twarz i jest strasznie szczupła - co urody jej nie dodaje... Weźmy porównajmy ją z Boyer, Vegą, B. Mori, czy inną aktorką to nie wypada najlepiej. Już serialowa Pina jest ładniejsza czy chociażby Coral. Jak to mówią "zależy od gustu". Chociaż może to i lepiej, że jest z Cristobalem. On też nie jest za specjalnie przyjstojny, ona też nie najpiękniejsza...

Klaudi78

Dokładnie ;-)

Klaudi78

Tez uważam, że uważam, że nawet Pina czy Corol są ładniejsze. Ona i Cristobal do siebie pasowali.Jednak Alejandro tez nie najlepiej tu wyglądał. Jak dla mnie najpierw najprzystoniejszy był mąż Piny.

Roxi_w

Tak Laureano był najprzystojniejszy z mężczyzn, w sumie dziwne,że nie zagrał do tej pory żadnej głównej roli, może kiedyś... Co do aktorek to rzeczywiście Pina, Coral ładniejsze, nawet jej siostra Magdalena, która w ogóle wizualnie nie pasowała mi do familii Flores.
A wracając do głównych bohaterów to Maria i Cristobal pasowali do siebie ale tylko charakterem a wizualnie Maria bardziej pasowała do Alejandra.

ocenił(a) serial na 3
malpi27078610

Ona grała też w telenoveli Porque amor manda z Fernando Colunga o Blanca Soto niegrała tam naszczęście żadnej głównej rolibo by ją sknociła a jest naprawde fajma pełna dobrego chumoru.A nawiasem mówiącogli ją póścić zamiast Poprostu Maria