PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29523
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Okej no to mam pytanie dotyczące postaci granych przez Burton i Murray'a, więc czy jest chociaż jedna scena z nimi w 7 sezonie ? Bo bez nich nie chce mnie się już tego oglądać ;] Ej i czy będzie 8 sezon ? I może oni wrócą ? ;DD A co do postaci takich jak Karen i jej córka Lily ? pojawią się w 7 sezonie ? Zadaje te pytania z lenistwa, bo nie chce mnie się szukać, ale mam nadzieję, że ktoś mi odpowie ;];] A i 6 sezon był dobry - Cała ta akcja z Sam .. i Peyton (ciąża) i ogólnie moim zdaniem dobry sezon ;]

waniliowo

nie będzie Sam, Karen, Lily, Lucasa czy Peyton. wróci zaś na trochę Rachel Gattina. polecam obejrzeć kilka odcinków, a najlepiej cały sezon. 8. sezon też będzie.

Dodo140

A wiadomo czy w 8 wróci ktoś z wymienionych wyżej ?

A i moim zdaniem głupio zribili, że Sam nie przyszła na ślub Peyton i Lucas'a <333

Obejrzałam 2 pierwsze odc 7 sezonu, i jakoś mnie nie zachęciły .. 'tęsknie' za Lucas'em i Peyton .. i za tą przyjaźnią Brooke i P. Sawyer <33 Teraz w 7 sez za dużo nowych postaci .. ;]

waniliowo

nie wiadomo, może ktoś się pojawi. jak narazie nic o tym nie wiadomo. Sam tak blisko znowu z Lucasem i peyton nie była, może pojawi się na ślubie Brookie:). ja tam polecam sezon 7., mi się podoba.

Dodo140

Ale jak Peyton i Lucas nie pojawią się na ślubie Brooke to będzie przesada .. ;|

waniliowo

taa, ale trzeba też brać pod uwagę, że może aktorzy tj. Hilarie Burton i Chad Michael Murray nie chcą już grać.