Przekroczyliśmy limit 1000 postów i trzeba założyć nowy temat.
Ostatnie pytanie było: Dlaczego Dan myślał, że to Keith podpalił jego salon.
No więc Dan miał nagranie ze sklepu na którym Keith kupował ten sam alkohol co Dan dostał w prezencie w dniu pożaru.
W sklepie musycznym, a potem na przesłuchaniu do TRIC.
Jaki komplement powiedział Nathan Haley gdy wrócili do domu po sesji?
ze jest oniesmielajaco dobra i ze ma nieziemski tyleczek hehe:D
jakiej niani dla Jamiego Haley jeszcze nie znalazla?:P
chyba nieatrakcyjnej
skad miala sukienke Brooke na rozpoczecie zabaw w tricu?(wtedy kiedy byla biedna)
cos jakby zielony ?
ILe osób ostatecznie zamówiło sukienki Brooke ( 3 seria ) ?
fioletowy...
Co w 1 sezonie powiedziała Brooke gdy chciała zagrać w prawde i wyzwanie ?
a sory pomylilam sytuacje myslalam,ze chodzi o ta ktora jej ''wykupila'' a potem oddala z napisem ''bitch'' czy cos takiego, moj blad sory
o to pytanie o Brooke i prawde i wyzwanie to chodzi o to co powiedziala do peyton? 'pokaz swoje uczucia" czy nie?:P
chodziło mi bardziej o słowa "Teraz zagrajmy w prawde i wyzwanie a moze lepiej tylko w wyzwanie bo nikt juz nie mowi prawdy " wiem troche długi ale zapadł mi pamięć ...
Tak wiec moze zadam jeszcze jedno pytanie też dotyczace prawdy i wyzwania:
Jakie zadanie Brooke dała Teresie ( czy jakos tak ) ?
uszczypnąć trenera whiteya w tyłek
czemu peyton uciekla pierwszym razem kiedy miala kochac sie z lukiem
Bo stchorzyla;/ ona chciala tylko sexu a Lucas czegos wiecej...
Wyobraź sobie przyszłość,
w której spełniły się|wszystkie twoje marzenia.
To najwspanialsza chwila|w twoim życiu
i chcesz ją dzielić|z jedną osobą.
Kto to będzie?
Kto zadał to pytanie Lucasowi?
Nie kojarze momentu...widzialam trailer nowego odc. to mowil ze jego niana chciala uwiesc jego tate i rozbic jego rodzine i juz jej nie lubi
czemu lindsey uciekla z przed oltarza na swoim slubie z lucasem?(chodzi mi o ten cytat)
co do wczesniejszego pytania to Jamie powiedzial ze niania byla jego najlepsza przyjaciolka ale chciala mu zrobic cos z wlosami i go zabrac
chodzi o ten cytat:"chlopiec zobaczyl komete i wkrotce jego zycie nabralo znaczenia"?
plakat jakiego zespolu wieszala Peyton w swoim gabinecie podczas rozmowy z Maxem?
chciala pokazac peyton ze może w kazdej chwili odzyskac lukasa
kto jako pierwszy dowiedzial sie ze haylie zrobila sobie tatuaż
że jest bardzo bardzo seksowny
Nie chce mi sie wymyślać trudnego pytania :P , W jakim czasopiśmie Ellie powiedziała Peyton że pracuje ( w 2 sezonie kiedy chciala przeprowadzic z nia wywiad a peyton nie wiedziala ze ona jest jej matka )
To była prasa alternatywna .
Jaki numer samochodu miał Nathan kiedy jezdzili po torze o on miał wypadek .?
3x05 :)
Za kogo była przebrana Haley na balu kiedy Brooke była przebrana za diabełka ?
przepraszam, że tu o tym piszę,ale to dlatego,że ufam,że ktoś przeczyta. mam prośbę-ogromną. fundacja mam marzenie,spełniająca pragnienia śmiertelnie chorych dzieci, otrzymała ostatnio życzenie od ośmioletniego Mateuszka, który miał w zeszłą niedzielę urodziny. chłopiec marzy, by listonosz przyniósł mu jak najwięcej, mnóstwo po prostu, kartek urodzinowych, albo po prostu - z życzeniami, z całego świata. były to najprawdopodobniej jego ostatnie urodziny, i chyba miło było by wysłać mu jedną, małą kartkę. To nie kosztuje nas chyba zbyt dużo, a jemu daje naprawdę mnóstwo radości. bardzo wiec proszę - poruszcie swoją wrażliwość i pobiegnijcie na pocztę. będę wdzięczna bardzo, gdy powiecie o tym wszystkim swoim znajomym, z najróżniejszych stron Polski i świata. aha, adres MAteuszka:
Mateuszek Lang
ul. Wiślana 37
70-885 Szczecin
dziękuję z góry, i przepraszam jeszcze raz, że to nie na temat=*
Za taką jakby sexy laske..miala taką perukę no..mała czrana...nie moge se przypomniec nazwy ;P
Pyt.
Jak na prawdę miał na imię psycho Dereek ?
A co do poprzedniego pytania to Haley była przebrana za Sandy z musicalu Greese. Pytanie już zadałam.
victoria
czym mieli pojechac HAley i Nathan na jakis bal w 2 seazonie a ona byla w studio?(smutna scena;p)
Jakas biala karoca czy jak to sie nazywa .
Ile razy zadzwonil telefon Brooke podczas rozmowy z kobieta z adopcji ?
Nie odpowiadam. Mam tylko pytanie do dragonflyerr. Co jest temu Mateuszowi? Napisz mi proszę w temacie wolnym na moim profilu.
chyba to ze nathan dowiedzial sie ze haley nagrala piosenke z chrisem kellerem i sie na nia wkurzyl
Odnawiam pytanie : Ile razy zadzwonil telefon Brooke podczas rozmowy z kobieta z adopcji ?
WIesz co powiedziała mi moja matka|kiedy otwierałam firmę?
Powiedziała "To jest szansa|jedna na milion"
I dodała|"Może ja jestem właśnie tą szansą."
"ale ty nią nie jesteś"
Ale się myliła.
I cokolwiek sobie myślała|widziała we mnie, że nie miała racji...
Ponieważ ja jestem szansą|jedną na ,milion
I gdzieś tam jest dziecko, które ma coś
bardzo specjalnego w sobie
ALe jego życie jest beznadziejne
Bo wydaje mu się, że nikt go nie chce
A ja mogłabym być świetną matką dla tego dziecka.
Nie ważna jest płeć, wiek czy|kolor skóry tego dziecka.
Ja mogę pomóc mu znaleźć to coś|co czyni go wyjątkowym.
I jeśli ty tego nie widzisz|to jesteś w błędzie...
Tak jak moja matka.
pyt.w którym odcinku Tim znajduje kasete,na której Nate i Brooke są razem?
ja zadam pytanie bo gra stanęła w martwym punkcie
Jaki tytuł miala książka którą lukas dał jamiemu na urodziny???