Przekroczyliśmy limit 1000 postów i trzeba założyć nowy temat.
Ostatnie pytanie było: Dlaczego Dan myślał, że to Keith podpalił jego salon.
No więc Dan miał nagranie ze sklepu na którym Keith kupował ten sam alkohol co Dan dostał w prezencie w dniu pożaru.
A o co ci konkretne chodzi bo chcieli by poznac wielu ludzi, sprecyzuj dokladniej swoje pytanie
mam wrazenie ze Brooke ale nie jestem stuprocentowo pewna...
jaki fakt zainspirowal Lucasa do rozpoczecia pisania drugiej ksiazki?
To był chyba powrót Peyton do Tree Hill albo powrót wszystkich
Pyt.Jakie słowo powiedział mały Jamie po mistrzostwach??
Powiedział Piłka :P
Pyt; Gdzie Nathan miał grać? chodzi mi do jakiej drużyny miał być jako 10 zawodnik ?
ball - piłka
Jaki kolor miało pudełko na pierścionek, który chciał dać Lucas Peyton gdy się jej oswiadczał?
1)seattle sonics
2)granatowy
w jaki sposob Brooke chciala 'ukrasc' Haley jej obraczke, gdy cala grupa byli w domku Rachel?(mam nadzieje ze wiecie oco chodzi:P:))
probowala 2 razy, za 1 chciala zabrac ja ze zlewu , a drugim razem udalo jej sie to podczas kąpieli haley - zdjela ja z zegarka :))
co zrobil chris keller zeby oddac Nathanowi kase na studio Haley??
sprzedał swoją gitarę
Iloma punktami wygrały mistrzostwo kobry? Mam nadzieję że wiecie o co chodzi, było to wtedy gdy Lucas wspominał ten czas na studiach
skromnie 80:78 dla Cobr. :) czyli 2 pkt
Co Lukac dostał od drużyny po wypadku samochodowym?
PlayStation, żeby mógł poćwiczyć w NBA Live :)
Co powiedział Junk o swojej dziewczynie, gdy Skills mowil ze Fergie i Junk nie maja zadnej dziewczyny?
Powtarza sie pytanie i to poraz kolejny. Peyton Sawyer - unemployeed
Co powiedział Lucas o urodzie Jamiego jak Nathan pokazal mu zdjecie?
To nie odpowiadaj!Sądzisz że śledze ten temat i patrze czy pytania sie nie powtarzają...bo nie mam co robic:/Pytania sie będa powtarzac i nic na to nie poradzisz.
Ok więc przepraszam i ja odpowiem. Powiedział, że jest przystojny po wujku :)
Gdzie Derek znalazł miejsce na rysunek Payton (anioł)?
Ha,ha...bardzo smieszne;]
Lucas chciał żeby ktoś opublikował dobrą recencję jego książki?Kto miał to zrobic?
Jeżeli sie powtarza to zjedź mnie,smiało,nie krępuj się...
spokooojniee:P nie powtarza sie:) a chcial zeby to zrobila Brooke w swoim nowym magazynie
jaki rysunek Peyton byl kontynuacja 'people always leave'?
:)
"They sometimes come back" -chyba tak.
Co takiego pomyslała Victria gdy Lucas był u Brooke z wizytą w Nowym Jorku?
Victoria pomyślała,że Lucas oświadcza się Brooke, i że ona chce za niego wyjść x)
co było narysowane na serduszku, znajdującym się w centrum jednego z rysunków Peyton(ten, na którym Peyton razem z Brooke i Lucasem strzelaja do tego serca...)?
cyfrę 3 o ile się nie mylę
Brooke powiedziała, że wtedy kiedy Wiktoria myślała, że Lucas oświadcza się jej wyglądała jakby... jakby co?
p.s. Klaudia widzę że zmieniłaś avatar. Rachel McAdama? Trochę mnie to zdziwiło, zawsze miałaś któregoś z bohaterów OTH
powiedziala ze wyglada jakby ..... ktoś narzygał na jej buty :D:D hehe:P:P
pytanie to samo co wczesniej:P
Chyba ze cieszy się że jej córce polepszył się gust-nie jestem pewna czy o to chodzi;]
PS:Heh,tak zawsze miałam albo Sophię albo Hilarię,potem Bethany...i nagle zmieniłam na Rachel:)Tak,polubiłam ta aktorkę,stała się moją kolejną ulubioną.Jej zdjęcie mi się strasznie podobało...ale znając mnie za chwilę zmienię spowrotem na kogoś z OTH i będzie to chyba znów Bethany(to zdjęcie ma sliczne) :)
Pyt:Kto trafił decydującego kosza na Mistrzostwach które pokazane były w 5x05?
Nathan
Na czym nakryła Deb Lucasa i Brooke w pierwszym sezonie,podczas pobuty Karen we Włoszech?
przylapala ich na kupowaniu prezerwatyw i bitej smietany :D:D
kogo brooke przepraszala za to ze go/jej nie zna?? (po strzelaninie w szkle)
19
w którym roku miała być otwarta kapsuła czasu, którą bezprzepisowo otworzyła Rachel?
Zrobiła zdjęcie deskorolki z napisem Clean Teen
Co zrobił Lucas ze swoim wyglądem po powrocie z Charleston? Chciał zmienić swoj wizerunek.
JAK SKACZE NA DESKOROLCE A NAJBARDZIEJ UJęTY JEST NAPIS PO NIA CZYLI "CLEAN TEEN"
w co była ubrana peyton kiedy lukas oświadczał sie jej???
Eh wyprzediłes mnie JEMIEL odp brzmi obciął włoski na króciótko.
pytanie takie jak na górze
jeansy, biala bluzka z dlugim rękawem na to czarny t-shirt z nadrukiem
komu lucas powiedzial ze brooke to ta jedyna??
Lucas
Pyt.Kto przyszedł nie zaproszony na pierwszą imprezę którą urządziła Haley??
w takim razie przepraszam, mój błąd
odp: Brooke i Nikki
pyt: Dlaczego Lucas miał udawać chłopaka Haley pierwszego dnia w Tree Hill High?
Żeby chłopacy jej nie podrywali:P)))
O co bevin spytała sie skilsa gdy szli na bal(odnośnie jej sukienki)??/