PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29573
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Hej. Mam prośbę do wszystkich fanó serialu. Próbowałam znależć, ale nie mogę.
Czy ktoś wie w którym sezonie i odcinku jest przedstawiona noc poślubna Nathana i Haley ? Oczywiscie chodzi mi o ich pierwszy ślub.
Pozdrawiam, i czekam na odpowiedzi.

ocenił(a) serial na 10
ania29247

Noc poślubna ??
Nie przypominam sobie. Pamiętam tylko wieczory panieńskie i kawalerskie;D
Ale to musi być z pewnościa 2 sezon.
pozdrawiam;)

Flu_2

:) Tak mi się wydaje, ze to była noc poślubna :) Ona była w jakiejs jasnej sukni, i Nathan wniósł ją na rekach do domu , i wszędzie były świece. Ogólnie było tak romantycznie ..... :) Jak byś wiedziałą kiedy to było- dziękuje z góry za wpis

ocenił(a) serial na 10
ania29247

nie jestem pewna ale moze to być pokazane w odcinku 22 (ostatnim) 1 serii lub w 1 odcinku 2 serii ;]

Nika_OTH

Hmm...kojarzę tą scenę.Sprawdzałam w ostatnim odcinku 1 serii i w dwóch pierwszych 2 serii i nie ma tej sceny.Może będzie to pokazane potem jak Nathan bedzie sobie przypominał ślub z Haley jak ona wyjedzie w trasę.

ania29247

Kurcze. Ja właśnei tez już od dwóch tygodni ściam pokoloei odcinki i szukam, i narazie nei znalazłam. Jestem an 13 odcinku 2 seriii .... moze wkońcu dokopie sie do tej scenki. Mówię Wam ... wizja romantyzmu, naprawdę ładna

ocenił(a) serial na 10
ania29247

O ile sie nie myle to byl chyba 17 odcinek 2 serii. Kiedy Nathan dostal pieniadze od Deb i mial ja sprawdzic do domu... Podczas podrozy przypominaly mu sie wspolne chwile z Haley... Miedzy innymi byla tam scena, jak on po slubie wnosi ja do mieszkania, jak nagrywali sie na skretarke i takie tam inne ;P ~~pozdrawiam :)

_kejpi_

Takk:)Dokładnie tam ;]

Klaudiiia

Właśnie sobie puściłam :)
Świetna scena,ale ta jak sie nagrywali na sekretarke tez cudna:)
Ajj,Naley:*

ania29247

Zaraz ścigam, i szukam.Dzia wszystkim za pomoc :) Buziaki

ania29247

No proszę - to właśnie ten odcinek :) Dzięki