możecie mi napisać po co piraci noszą te opaski na oko? było to w jednym odc, widziałam zwiastun ale w końcu nie obejrzałam
Zakładanie opaski na zdrowe oko służyło przyzwyczajeniu go do ciemności. Pirat schodząc pod pokład przesuwał ją na drugie oko, aby od razu lepiej widzieć. Tej samej sztuczki używali nocą, wychodząc z jasnego wnętrza na zewnątrz
Wiesz, że ten, którego masz za awatara na profilu był śmieciem i bezwzględnym mordercą a na dodatek człowiekiem tępym, i bez jakiegokolwiek honoru, który umiał być tylko "dzielnym" na swoim podwórku? Sprawdź w necie, poszukaj, ja daję Ci choćby ten link:
http://www.polskatimes.pl/opinie/forumautorow/1726,bolesna-prawda-o-che-guevarze ,id,t.html
Mordował i osadzał w więzieniach za słuchanie rock and rolla czy choćby Santany (który na jakiejś gali ubrał koszulkę z jego wizerunkiem - debil)
Gotów był odpalić kubańskie rakiety średniego zasięgu z głowicami jądrowymi byle tylko rozpocząć światowy konflikt nuklearny.
Był tępy a to co przedstawia film "Dzienniki motocyklowe" to innymi słowy GÓ*NO PRAWDA.
Taki śmieć jak Che powinien być wymazany z pamięci. Był (jak już pisałem) tępy co potwierdzają zeznania nazywające go "siepaczem Castro" co faktycznie musi dowodzić jego "inteligencji".
Proszę Cię zmień awatara choćby na liść maryśki. Bo ten debil powinien przestać istnieć w świadomości społeczeństwa.