PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=153161}

Pohamuj entuzjazm

Curb Your Enthusiasm
2000 - 2024
7,9 3,3 tys. ocen
7,9 10 1 3296
8,0 9 krytyków
Pohamuj entuzjazm
powrót do forum serialu Pohamuj entuzjazm

swietny serial

ocenił(a) serial na 10

zwlaszcza dla fanow seinfelda
od razu czuc podobny klimat
no i gosciennie pojawiaja sie jason alexander i julia louis-dreyfus (oczywiscie oprocz wielu innych znanych twarzy)

9/10

ocenił(a) serial na 9
nitefiend

poczuć podobny klimat co seinfeld ? chyba sobie jaja robisz :D to wogule nie jest jak seinfeld . seinfeld był mega smieszny a to nie jest wogule smieszne.

ocenił(a) serial na 10
MatM95

no chyba nie :) dorosniesz to zrozumiesz ;D
w sumie w dobrym momencie wywolales do tablicy - akurat po dluuuuugim oczekiwaniu bedzie startowal 9 sezon!!!
81. 9-1 01 Oct 17 Foisted!
82. 9-2 08 Oct 17 The Pickle Gambit

pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
nitefiend

nie moge miec swojego zdania ? :) nie wiem gdzie Ty tu widzisz podobienstwo do seinfelda :D przeciez to zupelnie inny klimat i inne wszsytko :P skonczylem tylko 1szy sezon i dalej nie ogladam, bo sie nie da :p

ocenił(a) serial na 10
MatM95

alez oczywiscie kazdy moze miec swoje zdanie co do jakosci(smiesznosci) serialu ale to ze curb jest podobny (nie fabularnie) do seinfelda nie ulega watpliwosci :) odsylam do posta na gorze "seinfeld 2.0" w ktorym juz ktos wylozyl co i jak.
ps. obejrzyj kiedys ciurkiem wszystkie sezony seinfelda i sproboj jeszcze raz curba.. to moze sie przekonasz :) aha no i pierwszy sezon jak dla mnie osobiscie troche slabszy od innych

ocenił(a) serial na 9
nitefiend

w ogule nie jest podobny do seinfelda ! :D nie chodzi mi o fabułe . sceneria, praca kamer, zachowanie osob, osoby same w sobie . inna bajka. a seifelda obejrzałem 3x od deski do deski i go moge cytowac i ogladac do smierci. moze kiedys wroce do larrego.