PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125510}

Poirot

Agatha Christie's Poirot
1989 - 2013
8,1 22 tys. ocen
8,1 10 1 22468
7,9 8 krytyków
Poirot
powrót do forum serialu Poirot

Podobny serial

ocenił(a) serial na 10

znacie coś podobnego z seriali z takimi klimatami jak piirot ??

ocenił(a) serial na 10
damian252

wszystko byle nie polskie

ocenił(a) serial na 10
damian252

Jedyny serial,który przychodzi mi do głowy to Columbo. Może jeszcze Kojak (tyle,że to nie dzieje się wśród elity i są różne sprawy). Łatwiej by było gdybyś uściślił czego oczekujesz.

ocenił(a) serial na 10
wazka16

uściśliłem :P chodzi mi o coś podobnego typu Poirot lub Akta Sherlocka Holmesa starsze czasy najlepiej ale niekoniecznie ;p
Columbo. Kojak juz widzialem ;p

te nowe i starsze typu (Wzór- srednie to i nudne ) Detektyw w sutannie,Deadwood,The Following,Nash Bridges,Gliniarz i prokurator,Dowody zbrodni,(Komisarz Rex nudne) ,kości,Hannibal,mentalista,monk,skazany na śmierć,dexter,Agenci NCIS,Breaking Bad,wszystkie CSI: (Medium-nuda) widzialem juz ;] i szukam coś ze starszych czasów :-)

coś czytałem o Elementary coś z sherlokiem ale jakoś nie moge się przełamac bo nie widzi mi się sherlock w nowych czasach ;] zastanawiam sie jeszcze nad serialem Wybrani ale to też nowsze ;] szukam coś tupu Poirot lub Sherlock cokolwiek byle nie w czasach teraźniejszych ufff

damian252

Polecam Panną Marple również na podstawie książek Agathy Christie

ocenił(a) serial na 10
thompson1235

super dzieki o coś tego typu mi chodziło :-) ale jak znacie coś jescze to zapodajcie :-)

ocenił(a) serial na 10
damian252

Kroniki braciszka Cadfaela

ocenił(a) serial na 10
damian252

Był taki serial "Brygady Tygrysa"-historia o oddziale policji francuskiej,który stosuje nowe metody jak na ówczesne czasy akcji serialu. Niestety serial ciężko znaleźć. Podobnie sprawa z serialem "Arsene Lupin". Jeśli Dexter Ci się podobał to możesz zobaczyć "Jim Profit" ( nie oglądałam,ale podobno brutalny jak na czasy powstania). "Detektyw Murdoch"-lata 90. XIX w.; "Detektyw Foyle"-to serial kryminalno-wojenny. Tyle na razie przychodzi mi do głowy.

wazka16

Detektyw Foyle, Sprawy Inspektora Morse'a (i jego prequel Endavour), Morderstwa w Midsomer mają trochę podobny, wyspiarski klimat.

ocenił(a) serial na 10
szamgar

Sprawy Inspektora Morse'a powino byc fajne tez dzieki
Detektyw Foyle znalazlem online wlasnie ogladam zobaczymy :-)

ocenił(a) serial na 10
wazka16

Brygady Tygrysa mogą byc ciekawe z tego co paczylem :-) ja znajde wszystko :P
Arsene Lupin znalazlem film juz kiedys widzialem ale serial to chyba całkiem co innego ? za to serial jest na yt ale w orginale :-0 z napisami bedzie pewnie ciezko hehh
ale klimat francji super nie widzialem jakims cudem tego serialu na pewno zobaczę dzieki
a o reszcie poczytac musze bo nie kojaze

ocenił(a) serial na 10
damian252

Morderstwa w Midsomer? A może ,,Napisała morderstwo"? To starszy serial, inny niż Poirot,ale Jessica też rozwiązuje różne zagadki.

ocenił(a) serial na 10
Selene91

nie wiem o co pytasz :-) a to Morderstwa w Midsomer wlasnie odpalam i oglądam 1 odcinek widze że beedzie ciekawy klimat dzieki

ocenił(a) serial na 10
damian252

Hahah :) Opowiadałam na Twojego pierwszego posta i to były propozycje:)

A swoją drogą, nie wiesz czemu na 13 ulicy wciąż powtarzają te same odcinki Poirot? Już mnie to zaczyna drażnić. (Zakładałam już taki temat, ale warto spytać)

ocenił(a) serial na 10
Selene91

nie posiadam kablowki nie mam takiego programu hahah nie wiem czemu powtarzają ja ogladam filmy i seriale tylko w sieci online tv odpalam tylko z rana zobaczyc ktora godzina zobaczyc wiadomosci tyle :-)
a za propozycje dzieki ;p

ocenił(a) serial na 10
damian252

dla mnie podobny klimat utrzymują Zagadki kryminalne Panny Fisher

ocenił(a) serial na 10
mighdal

cos nie widac tego na sieci poszperam dalej :-) dzieki

damian252

Panna Marple ( z Julią McKenzie przypadły mi do gustu)
Detektyw Murdoch,
dodatkowo najnowszy Sherlock jest bardzo dobry