oczywiście nie ustrzegli się kilku bardzo przewidywalnych tekstów i zagrań ale mimo to warty obejrzenia, ja obejrzałam wszystkie odcinki jednego dnia a ostatni przypomniał mi sytuację naszego kraju z przed kilku lat. Świetna rola Sigourney Weaver
mi też się bardzo spodobał - też dziabnęłam go w jeden dzień :). Szkoda tylko że nie będzie kolejnych sezonów, ten serial miał potencjał
Przepraszam, że się tak wcinam, ale nowy wpis zauważyłam, a według Filmwebu w jakiś sposób naruszam regulamin, chcąc zacząć osobny temat.
Mam od kilku dni problemy ze znalezieniem tego serialu z wgranymi napisami polskimi, wszędzie wyskakują mi errory lub powiadomienia o usunięciu pliku.
Wiesz może, gdzie bym to znalazła?
udało mi się go ściągnąć z t......... ale mam kłopot z 3 odcinkiem , napisy się rozjeżdżają
nerwuski nie ma w kraju może ty mi dasz namiary na priv skąd pobrać
jasne, pojawiło się trochę takich sztampowych zagrań, ale ja osobiście jestem zachwycona.
sigourney była świetna - dla mnie w ogóle cała obsada wspaniała, chociaż przywiódł mnie tutaj sebastian stan. przyznaje, że nie zawiodłam się na nim, świetna kreacja TJa.
no a absolutnie moje serce podbiła babcia !
z jednej strony szkoda, że nie będzie drugiego sezonu, z drugiej strony.. nie wiem. to jakoś tak pasuje na mini-serial, zostawiony dokładnie TAK a nie inaczej.
no tak, brak kontynuacji to brak szans na zepsucie, pozostaje w pamięci dobry serial a w domysłach jeszcze lepszy