PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738226}

Posłaniec gniewu

The Bastard Executioner
2015
5,5 1,0 tys. ocen
5,5 10 1 1047
Posłaniec gniewu
powrót do forum serialu Posłaniec gniewu

Super serial

ocenił(a) serial na 9

Trafiłem na niego przypadkiem dzisiaj i 3 odcinki poszły od kopa. Serial genialny połączenie Spartakusa Vikings itp. Krwawy ciekawy ale co się dziwić reżyseria pana Kurtta Suttera to jak mogło być inaczej w końcu to on stworzył serial nr 1 Synowie Anarchii czy chodży Świat Gliniarzy. Nic tyko czekać na dalsze losy bohaterów. Kto się zastawia czy warto nie ma nad czym myśleć bo odpowiedź tylko jedna TAK WARTO !!!

ocenił(a) serial na 1
_Simon

Nie wiem tylko czy bardziej żałosny w tym serialu jest poziom kostiumów, jak w filmie przebieranym z lat 50tych, czy np. pomysł na afroamerykanina pośród walijskich chłopów. Szkoda, bo też uwielbiam Suttera, ale spodziewałem się czegoś o kilka poziomów lepszego.

stanislaw_muszynski13

Poprawność polityczna przeszła kolejną granicę absurdu.

ocenił(a) serial na 3
stanislaw_muszynski13

Całkowicie się zgadzam Stasiu :)

ocenił(a) serial na 3
stanislaw_muszynski13

No słabiutko, słabiutko...
Po SOA nakręciłem się na ten serial a tu nic tylko ROZCZAROWANIE...

ocenił(a) serial na 3
_Simon

Ciekawe czy Kurt Sutter wie jak Irlandczycy i Walijczycy traktowali po "katolicku" czarnoskórych na plantacjach bawełny na południu USA w XVIII-XIX wieku. A gdzie tam do tego okresu średniowieczna Walia w XIV wieku i wojujący gorliwy katolik pośród walijskich chłopów, który jest Afroamerykaninem jak to wspomniał przedmówca. Impossible! Tak to niestety wygląda jak Amerykanie zrobią serial o średniowieczu... sadface

ocenił(a) serial na 3
svenheineken

Wyraźnie było pokazane, że nie jest ani katolikiem, ani afroamerykaninem. ;)
Tak czy inaczej serial słaby.