Była to moja ulubiona seria, przede wszystkim dlatego że oczarował mnie swoją urodą Justin Nimmo - w tej roli Zhane.
Mnie tu oczarowały Tracy Lynn Cruz i Patricia Ja Lee. Nigdy nie mogłem się zdecydować, która z nich jest gorętsza. ;) A wcześniej najbardziej podobała mi się Kimberly.
Lubiłem tę serię na równi albo bardziej niż serię Zeo. Na pewno jest to jedna z dwóch moich ulubionych. Mam sentyment do drużyny w składzie z Tommym, Rockym, Billym, Adamem i Kimberly, i do późniejszych składów jakoś nie mogłem się przyzwyczaić, ale ta seria też ma swoje plusy. Ciekawy wątek rodzinny Androsa i Astronemy i w ogóle postać tej księżniczki, ciekawa postać Ciemnokondy i wątek jego rywalizacji z Ecliptorem (Ecliptor to tłumacząc na polski: Zaćmiewacz ;)), ciekawe sceny walk, fajny powrót Adama w jednym odcinku, miejsce akcji w kosmosie i na innych planetach niż Ziemia, niespodziewane zakończenie.
no tak jesteś facetem więc podobały ci się tu kobiety najbardziej, to zrozumiałe
no te zakończenie było spoko, szkoda tylko że z tym moim aktorem tak mało odcinków było
Aktorzy mają teraz z tych wszystkich serii swoje fanpage na Facebooku i na Instagramie, jeżeli mieliby trochę fanów z Polski to może by kiedyś przyjechali na spotkanie z nami, obecnie spotykają się z fanami na terenie Ameryki Płn, ale ostatnio też zawitali w Wielkiej Brytanii i planują też odwiedzić Brazylię, może któregoś dnia dotrą także do nas.