PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=536623}

Powodzenia Charlie

Good Luck Charlie
2010 - 2014
6,6 8,4 tys. ocen
6,6 10 1 8357
Powodzenia Charlie
powrót do forum serialu Powodzenia Charlie

;)

ocenił(a) serial na 8

Czy znajdę tu kogoś kto jest w wieku 18 lat (lub powyżej) i ogląda ten serial lub inne seriale Disneya tego typu? Bo ja mam 18 lat i to czasami oglądam :) zaczęłam jakieś 2 lata temu i nawet mi się podobają bo są śmieszne a ja lubię takie seriale. Pewne wielu z was pomyśli ze to wstyd ogladać w tym wieku takie seriale. Ale moze jednak ktoś w mniej wiecej moim wieku też ogląda? jeśli tak to napiszcie swój wiek :)))

karolina922

Ja mam 22;)

ocenił(a) serial na 10
karolina922

ja 19-lat i hm. moja mam 43 ;> ona nawet czasami częściej ogląda niż ja xD ale po prostu lekko i przyjemnie ogląda się te seriale. charlie to po prostu uwielbiamy ;D

karolina922

również mam 19 lat, kiedyś oglądałam więcej seriali na DC, po prostu uwielbiałam Czarodziejów z Waverly Place, ale teraz jak już mi się zdarzy włączyć Disney Channel to tylko po to, by obejrzeć Fineasza i Ferba, których ubóstwiam za postać Fretki i Dundersztyca :), a z sitcomów Powodzenia, Charlie właśnie - nie jest głupie, a można się odprężyć po ciężkim dniu/tygodniu :)

karolina922

Ja mam 27 i uwielbiam seriale z Disney Channel przy nich można się zrelaksować po pracy. Pozdro.

ocenił(a) serial na 9
janpabramowicz

ja mam 22 lata i uwielbiam wszystkie te seriale zwłaszcza powodzenia charlie i nie ma to jak statek a także fineasza i ferba uważam że jest to bardzo mądra bajka

monique707

ja 18, i tez ogladne serial.A le bajek nienawidze, nudza mnie starsnzie... bajki lubialam jak mialam gora 14 lat.:)

karolina922

Ja mam 20 i ogladam. Uwielbiam Charlie <33 oraz Selene Gomez wraz z Jonasami

karolina922

ja mam 19 a czasem ogłąda też moja mama która ma 40, te seriale są śmieszne i dlatego je ogłądam, uważam że nie jest to wstyd wiele osób lubi ogladać nie tyle młodzieżowe seriale ile bajki, bo to tak jakby powrót do dzieciństwa, ja osobiście najbardziej lubię nie ma to jak hotel i nie ma to jak statek oraz hannah montana :]

karolina922

jak widzisz znajdujesz tu ludzi pełnoletnich (w większości dziewczyny;)), które lubią oglądać DC tak samo jak Ty :) ja sama mam 20 lat, a nawyk patrzenia na DC 'odziedziczyłam' po moim młodszym bracie :) generalnie lubie patrzeć na wszystko co leci: od 'Powodzenia Charlie' po 'Hannah Montana' na 'Fineaszu i Ferbie' kończąc xD szkoda tylko, że nie puszczaja już takich fajnych seriali jak 'Nowa szkoła króla', 'Nie ma to jak hotel' czy 'Wymiennicy'. Teraz można je obejrzeć na necie... albo jak ktoś cierpi na bezsenność to w nocy :P

ocenił(a) serial na 10
Nonita91

ja to wgl wychodze z założenia, że nie ma granicy wiekowej oglądania bajek. wszyscy praktycznie lubią je oglądać. różnica między dzieckiem a dorosłym jest taka, żę ci drudzy po prostu częściej sięgną po wiadomości czy jakies programy przyrodnicze nuakowe które ich interesują, ale praktycznie każdy chętnie obejrzy sobie coś lekkiego jak te bajki/.seriale DC ;)

ocenił(a) serial na 7
karolina922

Mam 15 i czasami to oglądam. Ten serial jakoś tak najbardziej przypadł mi do gustu, bo inne mnie nie śmieszą :D. Kiedyś strasznie lubiłam oglądac "Brende i Pana Wiskersa" :3
Teraz niektóre mnie po prostu nudzą, ale zdarzają się wyjątki :3

Sneakers1996

A ja mam skończone 16 lat i bardzo lubię oglądać ten serial. Bardzo zabawny.

ocenił(a) serial na 7
mrs robinson

No jest bardzo zabawny ^^

użytkownik usunięty
karolina922

ja, mój 18 letni brat i mama.

ocenił(a) serial na 5
karolina922

Chociaż to pewnie poniżej godności i ja czasami obejrzę mimo swoich 18...

użytkownik usunięty
karolina922

Ja mam 17 lat i nie wstydzę się tego czasem pooglądać :)

ocenił(a) serial na 10
karolina922

Mam 27 lat, troje dzieci i uwielbiam ten serial.

ocenił(a) serial na 9
karolina922

mam 18 lat niektóre seriale oglądam, dosyć ciekawe gagi, trzeba przyznać że czasem trochę edukacyjne. Ogólnie to ten serial jest chyba najlepszy, najbardziej pozytywny. Film pełnometrażowy też oglądnąłem i także mi się podobał. Oglądnąłem też "Lemoniada Gada" trochę tytuł mnie odpychał ale zachęciła mnie obsada przede wszystkim Hayley Kiyoko i Bridgit Mendler. Chyba oglądam to przez to, że te młode gwiazdki disneya są całkiem seksowne hehehe - hormony. Dobra zaczynam się coraz bardziej pogrążać więc tyle ode mnie.

ocenił(a) serial na 9
karolina922

ja mam 20 lat i również oglądam DC, razem z młodszą siostrą i mamą.

karolina922

He-he-he! :D Ja mam GRUBO powyżej - mam 42 lata - i często bardzo chętnie oglądam te seriale komediowe z moja Córeczką. :)

karolina922

A ja mam 19 i ten lubię ten serial.;) Chyba za to co większośc - jest zabawny, ja kocham kabarety,a niektóre z tego typu seriali są czasem jak kabaret. Za to już od dawna nie oglądam Hanny Montany, Nie ma to jak statek, Czarodzieji z Waverly Place.. Wydaje mi się że te seriale zrobiły się duzo gorsze niż na początku jak wchodził DC i miałam bodajże 13 lat.;] Albo po prostu tamte seriale już mi nie odpowiadają w przeciwieństwie do 'Powodzenia Charlie' który jest dalej ciekawy. A co do waszych odpwoiedzi to moja mam tez to czasem ogląda - zresztą ona lubi takie młodzieżowe seriale.;P

ocenił(a) serial na 9
Bonjour_Madame

Nie wiem ale to jest tylko moje przypuszczenie, że rodzice oglądają tego typu seriale, żeby wiedzieć jak myśli dzisiejsza młodzież, ta młodsza i starsza. Jak pomóc w pierwszych miłościach. Co zrobić, żeby i w tej polskiej rodzinie było zabawnie (biorąc pod uwagę serialowych rodziców (Amy i Bob Duncan)). Te seriale są świetną wskazówką także dla młodzieży nawet i tych po 18stce, jak sobie radzić w problemach.

karolina922

Ja TEŻ !!! I jak tak czytam te wszystkie posty to cieszę się, że nie jestem sama ^^

ocenił(a) serial na 10
karolina922

ja mam 17 i tez oglądam powodzenia charlie jest najlepsze :D

karolina922

ja też mam 18 i nie wyobrażam sobie życia beż Charlie ;) uwielbiam <3