PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684445}

Pozostawieni

The Leftovers
2014 - 2017
7,4 23 tys. ocen
7,4 10 1 22730
8,4 18 krytyków
Pozostawieni
powrót do forum serialu Pozostawieni

Proszę o wyjaśnienie, dlaczego ona ciągle mieszka u Kevina? Być może coś przeoczyłem. :P

ocenił(a) serial na 7
tlen_exe

Najprawdopodobniej jej rodzina zniknęła.

zizej1

Też się nad tą myślą zastanawiałem, ale myślałem, że było coś powiedziane.

ocenił(a) serial na 10
tlen_exe

Chyba nie było powiedziane - ale też nie mogło być tak, że cała jej rodzina zniknęła, bo przecież tylko Nora Durst straciła całą najbliższą rodzinę. Być może jest też tak, że zamieszkała z przyjaciółką, by ją wspierać - w pierwszych odcinkach sama Aimee mówiła, że młoda Garvey przeżywa ciężki okres.

ocenił(a) serial na 7
Tylosurus

Motyw wspierania jest w tej sytuacji mało prawdopodobny, bo skoro Aimee ma spokojną sytuację w domu rodzinnym, to dlaczego ciągle jest na "walizkach"?

Tylosurus

Mnie też się tak wydaje - notorycznie nocuje u koleżanki, bo zapewne powiedziała rodzicom, że jej przyjaciółka potrzebuje wsparcia. Ewentualnie ma rodziców, którzy się nią za mocno nie interesują i pozwalają jej na wszystko, w zw. z czym nie obchodzi ich, gdzie ona nocuje... Sądząc po jej trybie życia, to grzeczną dziewczynką nie jest... Może ma problemy w domu, z rodzicami.

tlen_exe

w książce mieszkała z nimi bo jej ojczym się do niej dobierał i wyprowadziła się z innych powodów niż w ostatnim odcinku