PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1040
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

Mnie ona strasznie denerwuje, szczególnie te jej głupie miny. Na wszystkich patrzy w taki sposób jakby była lepsza od innych ludzi a z tego co widać to ma sporo na sumieniu. Nie wiem czy tylko ja ją tak odbieram??? może mi się tylko wydaje i się mylę.

sandia23

Nie tylko Ciebie denerwuje mnie tez, nie lubię tej postaci. Ona jakaś dziwna jest. Pasuje do Anibala z tymi wszystkimi tajemnicami.

ocenił(a) serial na 7
sandia23

Ja to w ogóle nie lubię tej aktorki, więc nie ważne jaką rolę by nie grała, denerwować mnie będzie i tak i tak :D Candelaria od tej zasady nie odstępuje :)

Borysoth23

też nie cierpię tej aktorki, a Candelaria straaasznie działa mi na nerwy.

sandia23

Mnie nie nie denerwuje. Czasem robi dziwne "mściwe" miny, ale poza tym mnie nie wnerwia.

sandia23

Jest dumna aż do r trochę egoistyczna. Jak Anibal zaproponował lepsze życie Lily, która na to przecież zasługuje, to uniosła się dumą i odmówiła. Ja się pytam czemu? Przede wszystkim musiałaby się przyznać przed rodziną, że nie jest idealna - a tego nasza chorobliwie dumna Candelaria by nie zniosła.

Saray

miało być dumna aż do przesady oczywiście

ocenił(a) serial na 9
Saray

Ja tam też nie lubię Candelarii, ale odmówiła Anibalowi, bo chciał dać Lili tylko pieniądze i dom, a nie zaproponował nazwiska. W tym wypadku reakcja Candelarii była moim zdaniem prawidłowa

Edi13

Dokładnie. Ja też to tak zrozumiałam. Anibal nie chciał dać nazwiska Lili tylko kasę.

ocenił(a) serial na 10
sandia23

ja na początku miałam podobne odczucia. Jej miny mnie "rozwalały", choć już zaczynam się przyzwyczajać do niej ;p

ocenił(a) serial na 9
sandia23

Miałam założyć podobny temat he he....Mam nadzieję że zaczniemy luić tą postać po czasie jak Cristinę..Ale miny są wku*jące ...takie dziwne...Jakby miała dostać paraliżu ust za chwile...Wg mnie ok Sami byśmy chyba byli niezadowoleni bo skoro jej ukochany az tak ją kochał to tymbardziej powinien przyznać się do nich i że Lili twojego wnuczka....I tu rozumiem Candelarie,ale z/ drugiej strony sama wie jaki jest Anibal i powinna choćby pomyśleć o Lili....Czemu mi się Anibal kojarzy ze słowem Kanibal ...?he he;D

11koala19

Mnie wkurza to, że robi z siebie świętą a dobrze wie że nią nie jest. Wcześniej mogła ukrywać prawdę, ale teraz już nie powinna tak kłamać. Najlepsze jest to, że Cristina to podobno owoc jej wielkiej miłości z Anibalem a nawet nie widać żeby rozpaczała po jej śmierci.

wiktoria24

Nie sądzę, że robi z siebie świętą. Arriadze powiedziała, że popełniła wiele błędów w życiu. Wg mnie Candelaria nie musi cały czas płakać, aby pokazać jak bardzo kochała Cristinę.

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Podobało mi się jak Anibal powiedział przy Lili że Candelaria to jej wielka miłość...:)No a nie mówiłam że Kendra będzie wmawiać Nikki że Guzman woli cały majątek niż głupia suma czekowa...No i jaka Nikki głupia z tym portalem... Jak ona we wszystko wierzy....

ocenił(a) serial na 9
11koala19

A podobało mi się jak Arriaga natrząsł Nelsona....ale miałam ubaw ,mój mąż też,dzisiaj się pytał czy Arriaga znów kogoś natrząsł:)Tak mu to lekko poszło z Nelsim...:p

11koala19

Nikki jest łatwowierna... :/ Przecież taką stronę mógłby stworzyć każdy.

Nelsonowi się należało. Odkąd widział tę płytę oskarża, co chwile Victorię o romans, a sam ma kochankę w domu...:/

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

No dokładnie ale winni zawsze próbują szukać winę u innych by siebie wyczyścić....

jagodajulia

nie rozumiem dlaczego Candelaria nie powiedziała prawdy Adrianie ,która się przed nią otworzyła i opowiedziała o zaginionej córce ,tylko wezwała księdza?

nadia_21

Jak to dlaczego...? Po pierwsze nie ma pewności, że Adriana jest matka Liliany. Najpierw musi zrobić badania DNA. Candelaria w momencie powiedzenia prawdy Adrianie unieszczęśliwi Arriagę i Lilianę i zawali ich świat. Poza tym to co zrobiła to przestępstwo.