eduardo yanez nie jest przecierz ładnym aktorem .a zagrał w bardzo dużo telenowelach .nie
rozumiem przecież jest bardzo dużo aktorów ładniejszych i z większym talentem od niego .on gra
wciąż tak samo .mam nadzieje że nie będą go już obsadzać wroli prota bo to by był już koszmar
.widząc zdięcia jaki on teraz jest .nie chciało by się oglądać. a zresztą jego epoka już minęła
.mimo że niema za dużo zmarszczek niewiem być może zasługa botoxu lub skalpera ale i tak nie
wygląda na20 czy 30 lat ..on jedynie móglby wcielić się w role tego złego wtedyby było można
stwierdzić że ma jakiś talent .tak jak np..;;cezar evora ,i jorge salinas ;oni już pokazli dużo swoich
talentów ..w aktorstwie . .ale już też chyba nie nadają się do roli bochaterów wiadomo z roku na
rok są starsi ..a le salinas chciałabym zobaczyą znów roli villana ta rola najlepiej wychodzi mu od
wszystkich aktorów .potrafi pokazać rożne mimiki twarzy jak prawie rzaden aktor lubię jego gre
ma facet talent więkrzy od colungi fernanda carlia ,juana solera ,i yaneza gdy tych aktorów
zobaczę w takej roli jaką zagrał on w la que no podia amar lub cezar evora w marian de la
noche ''i ;;abrazarme muy fuerte . stwierdze że mają też bardzo duży talent !!!
Ty za to nie potrafisz pisać składnie i bez błędów, więc ze swojej strony mam nadzieję, że przestaniesz się wypowiadać -.-
piszę co chcę jak chcę i kiedy chcę i nikt nie będzie się wtrącał w moje błędy . .a pozatym ja tylko stwierdziłam jaki ma talent yanez ,bo narazie żadnym talentem mnie nie zaskoczył ,