Słodkie kłamstewka
powrót do forum 6 sezonu

Pogrzebałam trochę w necie i znalazłam takie oto spoilery, ciekawa jestem, co o nich sądzicie.

1. Po studiach Hanna i Caleb będą mieli dziecko- chłopca ;o
2. Mona i Alison postarają się zaprzyjaźnić pomimo wszystkiego, co je dzieli
3. Aria dołączy do A-teamu aby chronić osoby, które kocha
4. Jason będzie ważną postacią w 6 sezonie. (bardzo prawdopodobne)
5. W Domku dla lalek były osoby, które uważaliśmy za martwe
6. Lucas jest w pewien sposób zamieszany w sprawę Charlesa
7. Historia Charlesa i powody, dla których został A. wzruszą nas i zaszokują jednoczeście
8. Przez cały 4. sezon Charles podszywał się pod Jasona
9. Cece będzie chronić dziewczyny
10. Mike i Mona znowu będą razem
11. Kłamczuchy ukończą liceum (po 5 sezonach... uff)
12. Zobaczymy Wrena
13. W tym sezonie będą 2 pogrzeby
14. Dr Sullivan powróci w tym sezonie (zapewne aby pomóc dziewczynom poradzić sobie z problemami po wydostaniu się z domku)
15. Charles może popełnić samobójstwo kiedy dziewczyny dowiedzą się, kim jest
16. Będzie przeskok w czasie
17. A zostanie zdemaskowane w 6x10

15.

Ateliee

3. Wydaje mi się już trochę nieprawdopodobne, skoro za 9 odcinków ma się wszystko rozwiązać i policja oraz rodzice o wszystkim wiedzą, myślę, że teraz A już nie będzie dręczyło dziewczyn tak, jak wcześniej, teraz z drapieżnika stanie się zwierzyną, bo policja ma go na radarze;)
5. Ktoś jeszcze poza Moną i Sarą?
6. Myślę, że prawdopodobne, zawsze myślałam, że on ma z tym coś wspólnego.
8. To mi się wydaje nieprawdopodobne, bo przecież chłopcy na filmie byli niezbyt podobni do siebie, obaj mieli tylko blond włosy (nie mogą być bliźniakami jednojajowymi). Raczej by się wszyscy orientowali, że to inny chłopak.
15. To mi się wydaje prawdopodobne, na pewno jest osobą niezrównoważoną psychicznie i nie chce, żeby dziewczyny odkryły, kim jest, pewnie bardzo to przeżyje, gdy już się tego dowiedzą.

akima_

8. W innym spoilerze czytałam jeszcze, że Charles wcale nie jest bratem Jasona i myślę, że coś w tym jest. To byłoby zbyt oczywiste.

Ateliee

Ja sobie teraz pomyślałam, o czym pisałam w temacie o ostatnim odcinku, że A nie jest tym Charlesem, tylko jego rodzicem, a Charles już nie żyje ;)

akima_

A ja myślę, że A to Charles, Charles to a i koniec. Aczkolwiek różnie może być :)

Ateliee

Ja tam wcale nie jestem przekonana do tej wersji z rodzicem Charlesa, tylko tak sobie gdybam. Tam się może zdażyć wszystko ;)