PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=734597}
7,1 23 tys. ocen
7,1 10 1 22513
6,3 3 krytyków
Prokurator
powrót do forum serialu Prokurator

Pierwsza sprawa w miarę, chociaż komisarz ,,Cyga" niezbyt mnie porwał. Sam prokurator też jakiś taki... Dobór aktora był okej, ale no niczym szczególnym się on nie wykazał w tym odcinku. Ani ziębi, ani grzeje.

Osobiście - obawiam się, że jeżeli w kolejnych odcinkach nie będzie zwyżkowej formy to cała produkcja okaże się zwyczajnie miałka i nudnawa.

AndrewGrabos

Bardzo słaby pierwszy odcinek. Jak to bywa w zagranicznych serialach - końcówka pilota zawsze sprawia, że czekamy z niecierpliwością na kolejny odcinek. Tutaj zupełnie tego zabrakło.
Drętwo i mało naturalnie to wszystko wyglądało. Mam na myśli dialogi. Całość nie sprawiała wrażenia "z życia wziętego".

ocenił(a) serial na 6
AndrewGrabos

Trudno po pierwszym odcinku pisać już jakieś podsumowanie, ale jeśli liczyłem na serial na poziomie Gliny - Pasikowskiego, to powiem szczerze, że się zawiodłem. Mam nadzieję, że kolejne odcinki pozwolą rozwinąć rys postaci i będzie więcej napięcia.

Szczerze to liczyłem na inne zakończenie historii, że samobójca zaczął szantażować ministra i dlatego zginął - takie rozwinięcie historii moim zdaniem byłoby ciekawsze, niż pozorowanie winy kochanka.