Podoba mi właśnie na przekór niektórych gra Laury Carmine czyli „Monici” , w LB były dwa pustaki francja nieelelegancja, a tu widać,że jej postać nie jest taka słodka idiotka ,lubię jak gra wredną, do tego wygląda super w tych ognistych włosach sombre i ma świetne ciuchy. Widać,że to ona będzie jedną z tych co rozdają karty. Pilar też ma ciekawy kolor włosów ,pastelowy róż w blondzie takie coś miałam, ciekawe czy ona też namiesza,bo Monica z pewnością.
Zawsze przekręcał nazwy , nie w „LB tylko „BC” przepraszam z góry ;) a czy ktoś może oglądał wszystkie odcinki i może streścić lub podać link na yt ?
Napewno plusem jest, że postać Monici ma charakter, a jak w "BC" pusa lala. Jednak jeśli chodzi o grę Laury to niestety jest ona słaba. Np. jak poddusza swoją matkę to jest to moim zdaniem takie sztuczne... Jednak widząc kilka fragmentów na youtube wydaje mi się, że jej gra się poprawi ;) Zobaczymy, każdy ma swoje zdanie :) Jeśli chodzi o jej wygląd to pięknie wygląda <3
O 100x wolę bardziej barwną Priscillę /Adriana Campos zmarła tragicznie/ z 'Bella Calamidades' niż Laurę jako Monicę. Katie Barberi też była lepsza od tej aktorki grającej matkę Monici. Nie mówiąc już o Dannie Garcia, której Renata Notni nie dorasta do pięt. Także nie zgadzam się z Wami.
A co do Pilar, dziewczyny Rodrigo- to ta aktorka do złudzenia przypomina mi Sheymę z 'Sezonu na Miłość' :) :) Czasami mam wrażenie, że to Sheyma !
Co do Dannie i Renat to obie mnie nie przekonały ;) - Renata zwłaszcza w bardziej dramatycznych scenach wychodzi mocno sztucznie ):
Co do Laury to jestem milę zaskoczony i na razie to ona mnie trzyma przy telce :)
O tak,Moniqe ostra laska.Bardzo ją lubię z takim temperamentem ognistym jak jej włosy :D
Dokładnie tak, właściwie to głównie dla Laury- Mónici oglądam ten serial, świetnie wczuła się w rolę i te włosy i spojrzenie jak diabliki jest super. A co do Aurory to mamy płaczkę i masło maślane...
SPOILER
wiadomo co będzie na końcu ehh
Niestety,Aurora tylko by wszystko chciała płaczem załatwić i brać na litość.Taka zwykła cnotka bez charakteru.Ale ona we wszystkich telkach gra takie niewiniątko chyba.A Monicq ma chociaż osobowość i umie pokazać ostre pazurki.Fajnie będzie jak się zaprzyjaźni z byłą Rodrigo,razem mogą sporo namieszać w życiu głównej parki :D
Renata Notni grała jeszcze w Amor De Barrio, którego nie oglądałam, ale mam w planach. Ogólnie nie przypominam sobie, by leciały telenowele z głównymi protami, bo z resztą to tak leciały.
To niestety denerwuje mnie najbardziej,że bez emocji będzie wiadomo że na koniec jak w zwykłej bajce będą razem.Czekam tylko jak potoczą się role innych,zwłaszcza czarnych charakterów ;)
Beznadziejnie zakończyli rolę Monique!! Co to miało być?! Jakieś lizanie w więzieniu i bicie?! Fuj ! Beznadzieja , na to to lizanie to zasłużyła jej matka, a nic w celi nie pokazali ,żadnego sensu to nie miało!! To już lepiej żeby Monica zginęła , albo poznała innego milionera, bo szczerze tylko Ona trzymała mnie przy tym serialu