PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=778522}

Przeklęta

Mi adorable maldición
2017
6,8 137  ocen
6,8 10 1 137
Przeklęta
powrót do forum serialu Przeklęta

A ta dwójka jedynie za wiedźmę, gdyby nie to dałabym 1 jak nic :( Szkoda, że Televisa zapomniała już, czym są dobre telenowele. Lata 1998-2010 to była złota era, np. weźmy takie Abrazame Muy Fuerte z samymi genialnymi aktorami, piękną muzyką i porównajmy z żałosnym remakiem "Que Te Perdone Dios" - toż to płakać się chce :( Ostatnią dobrą produkcją Visy było Soy Tu Duena, potem to już poleciało na łeb, na szyję :( Szkoda...

Raquela_fw

Telka może nie jest taka super, ale nie jest zła. Kobieta ze stali była dla mnie średnia , a Valetnynie nie lubilam. Dużo
lepsze produkcie to Za głosem serca, Wloszka narzeczona, Prawdziwe uczucie, Amazonki, La sombra del Pasado ,Carazon que miente czy Me declaro culpable .

Roxi_w

Włoska narzeczona była super, jeszcze ta chemia między Brito a Ronem, no i młodzi aktorzy genialnie wypadli. Pozostałych nie oglądałam, ale obecnie oglądam El color de la pasion i jest naprawdę wciągająca. Ja myślę, że startowanie z telką w wakacje jest trochę nie trafione... ja sama prawie w ogóle nie oglądam telewizora w wakacje, bo i w sumie po co? Nawet jak już zasiądę to są prawie wiecznie reklamy i tylko przełączam kanały na pilocie... W ogóle w wakacje nie ma co oglądać paradokumenty non stop lecą typu Trudne sprawy, Ukryta prawda, Sędzie Anna Maria Wesołowska, 19+ itp. No i są jeszcze tureckie seriale no i to razem z Przeklętą ratuje telewizję. Wcześnie TV4 startował z telkami we wrześniu, bo blisko wakacji kończył emisję telki. A potem opublikowanie wyników Po prostu Marii, w której okazało się, że największa oglądalność była w grudniu/ styczeń. Odnośnie tej telki, oglądałam 1 odcinek, a to za mało, by ją ocenić. Być może się już zdążyła rozkręcić...

Klaudi78

El color de la pasion bardzo ciekawa telenowela ,cały czas coś się dzieje i jest chemia między protami .Wiadomo w lato ludzie mało czasu spędzają przed tv. Jak już coś oglądają to wieczorem np. film czy koncert.

Roxi_w

Jest chemia między protami bez dwóch zdań. Ja zawiodłam się na Trzy Razy Ana, bo to miało być coś w rodzaju thrillera i pomimo, że odcinków było 123 to i tak przeciągali prawdę o Lucii w nieskończoność. Za niedługo kończę El Color De La Pasion i zastanawiam się co dalej oglądać. Myślę o Que Te Perdone De Dios, albo Lo Imperdonable. A wiadomo, że wieczorem telewizja oferuje ciekawe seanse.

Klaudi78

Ja też Ja zawiodłam się na Trzy Razy ,ale nie było najgorzej.Przeklęta dla mnie jest coraz głupsza. Polecam La sombra del pasado , Carazon que miente , Me declaro culpable czy La Mujer Del Vendaval.