PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=665097}

Przekraczając granice

Crossing Lines
2013 - 2015
6,9 2,1 tys. ocen
6,9 10 1 2059
Przekraczając granice
powrót do forum serialu Przekraczając granice
ocenił(a) serial na 7
tuczyn

Odcinek pod względem akcji ok, ale denerwują mnie błędy w inscenizacji. W poprzednim "polskim" odcinku radiowozy wyglądały po prosu śmiesznie, zwykłe samochody z naklejonym z na drzwiach napisem "POLICJA", a w tym odcinku scena w szpitalu i ogromny rzucający się w oczy napis "BLOK OPERACIJNY". Wiem małe błędy, rzucające się w oczy i mnie osobiście bardzo denerwujące :(. Plusem był główny wątek: przekręty piłkarskie i Polska pasują do siebie idealnie ;) [uwaga spoiler] Choć moim zdaniem scena ataku kiboli na przyczepę to po prostu dno aktorskie, dawno nie słyszałam tak sztucznych okrzyków szału :P

eve_roarke

A gdzie ogladalas/es ostatni odcinek?

ocenił(a) serial na 7
mania19

kinoman. tv tylko jeszcze nie ma napisów ;)

tuczyn

Klub LEGIA LUBIN - WTF? Oczywiście stereotypy na temat pogody w Polsce, że jest tu zawsze zimno (czarnoskórny piłkarz do tej policjantki), poza tym jakieś zaśmiecone osiedle kempingów, dziwne mundury policjantów; BLOK OPERACIJNY. Odcinek zapewne w ogóle nie nagrywany w Polsce, niedopracowany.

ocenił(a) serial na 10
tuczyn

Uśmiałem się. Jest masa błędów, nie wliczając tego jak wyglądają policjanci w mundurach, blok operacijny, to dochodzi jeszcze brak polskich tablic rejestracyjnych na autach gdzie rzekomo akurat jest scena w Polsce a tu masa aut na obcych blachach, Sebastian przebiera się w garnitur w Hadze, a ma niby pojechać do Casyna w Lubinie, po co się przebiera w Hadze jak może to zrobić w Polsce. Gdy jest w Casynie, stoi auto VW o tablicach DMK 3484, nie ma takich tablic, są tylko DMI z Milcza. Dodatkowo dochodzi godło Polski na mundurach Policji.

djvito

zauważyłam te "błędy" ale przecież to nie jest dokument, tylko serial...