Odpowiedź brzmi - w 7 odcinku ;)
Jestem pewna, bo przed chwilą widziałam prapremierę w TvnPlayer .
Tak, w 7 odcinku. Wczoraj obejrzałam ten odcinek i powiem szczerze, że jestem zawiedzona. Odcinek nie był ciekawy a odzyskanie pamięci przez Jerzego bez sensu którko mówiąc. Ta chwila, bo tak to można nazwać odzyskania pamięci była wręcz śmieszna.. ;/ a szkoda, bo serial jest naprawdę super :)
Nie ma to jak 'patelnią w łeb' :D
Rzeczywiście, serial jest fajny ale od nowego sezonu zaczął się nieco psuć : /
beznadziejnie wymyśli sobie ten wątek i sposób w jaki Jerzy odzyskał pamięć. i co kolejne walnięcie czymś to znów ją straci i tak w kółko? i tak ciągle mam nadzieje, że Anka z nim nie będzie ale z Maćkiem. ten sezon zaczyna mnie irytować.
no nie da się nie zauważyć że zaczął się psuć.zawsze uwielbiałam ten serial i z niecierpliwościa czekałam na następny odcinek,ale odkąd jerzy stracił pamięć to zaczął mnie ten serial troche wkurzać.zupełnie nie potrzebny beznadziejny nic nie wnoszący wątek,no ale trudno jakoś się to przeżyje...hehe
:) Wiem, że to nie jest za bardzo związane z tematem :) Ale oglądam właśnie 7 odcinek i tam pojawiła się taka cudowna piosenka :) Moment gdy puszczają migawki z Jerzym i Anką, po tym jak Anka zostawia tą lekarkę na ulicy... Może ktoś zna tytuł :) Będę baardzo wdzięczna :)
ja osobiście mam nadzieje, że nie. zupełnie nie pasują do siebie, a to ich "zakochanie" mnie irytuje i to bardzo -.-
wolałam bym aby Anka związała się z Maćkiem bo Jerzy to się taki dziwny zrobił...
i zmarnowali tyle odcinkow zeby ostatecznie od patelni wszystko wrocic mialo do normy. co za kretyństwo.
serial schodzi na psy. nie mieli pomysłu jak to zakończyć, więc Anka walnęła go patelnią i cud normalny ! jestem ciekawa jakie jeszcze absurdy w tym sezonie na nas czekają....
jako widz czuję sie potraktowana mega lekceważąco. sezon zrobiony aby tylko zakończyć. na pewno nie zostanie mi o nim dobre zdanie.