PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=601348}
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50710
6,6 14 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

Odpowiedź brzmi - w 7 odcinku ;)
Jestem pewna, bo przed chwilą widziałam prapremierę w TvnPlayer .

ocenił(a) serial na 8
Bialawilczyca7

Tak, w 7 odcinku. Wczoraj obejrzałam ten odcinek i powiem szczerze, że jestem zawiedzona. Odcinek nie był ciekawy a odzyskanie pamięci przez Jerzego bez sensu którko mówiąc. Ta chwila, bo tak to można nazwać odzyskania pamięci była wręcz śmieszna.. ;/ a szkoda, bo serial jest naprawdę super :)

ocenił(a) serial na 8
madzia124

Nie ma to jak 'patelnią w łeb' :D
Rzeczywiście, serial jest fajny ale od nowego sezonu zaczął się nieco psuć : /

Bialawilczyca7

beznadziejnie wymyśli sobie ten wątek i sposób w jaki Jerzy odzyskał pamięć. i co kolejne walnięcie czymś to znów ją straci i tak w kółko? i tak ciągle mam nadzieje, że Anka z nim nie będzie ale z Maćkiem. ten sezon zaczyna mnie irytować.

Bialawilczyca7

no nie da się nie zauważyć że zaczął się psuć.zawsze uwielbiałam ten serial i z niecierpliwościa czekałam na następny odcinek,ale odkąd jerzy stracił pamięć to zaczął mnie ten serial troche wkurzać.zupełnie nie potrzebny beznadziejny nic nie wnoszący wątek,no ale trudno jakoś się to przeżyje...hehe

Bialawilczyca7

:) Wiem, że to nie jest za bardzo związane z tematem :) Ale oglądam właśnie 7 odcinek i tam pojawiła się taka cudowna piosenka :) Moment gdy puszczają migawki z Jerzym i Anką, po tym jak Anka zostawia tą lekarkę na ulicy... Może ktoś zna tytuł :) Będę baardzo wdzięczna :)

ocenił(a) serial na 8
Bialawilczyca7

odzyska pamięc...i co bedzie dalej wrócą do siebie? jak myślicie.

Aselka

ja osobiście mam nadzieje, że nie. zupełnie nie pasują do siebie, a to ich "zakochanie" mnie irytuje i to bardzo -.-

ocenił(a) serial na 8
anuuluuu

wolałam bym aby Anka związała się z Maćkiem bo Jerzy to się taki dziwny zrobił...

Bialawilczyca7

i zmarnowali tyle odcinkow zeby ostatecznie od patelni wszystko wrocic mialo do normy. co za kretyństwo.

Repulsion

serial schodzi na psy. nie mieli pomysłu jak to zakończyć, więc Anka walnęła go patelnią i cud normalny ! jestem ciekawa jakie jeszcze absurdy w tym sezonie na nas czekają....

anuuluuu

jako widz czuję sie potraktowana mega lekceważąco. sezon zrobiony aby tylko zakończyć. na pewno nie zostanie mi o nim dobre zdanie.

Repulsion

wiesz mi się wydaje, że oni ten sezon robią już na siłę. a wiadomo, że często jak coś się robi na siłę, to już nie jest takie ciekawe jak z początku było. a ten sezon tylko niszczy reputacje całego serialu. a szkoda.