PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19782
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

Myślicie, że zwiał z kasą z lokaty czy tez coś się stało? Jest to dla mnie mega dziwa sytuacja i jestem ciekawa co zaplanowali scenarzyści. Facet był trochę skąpcem, ale chyba nie połasił by się na te pieniądze zostawiając ciężarną narzeczoną i dziecko?

ocenił(a) serial na 9
Nephi

Mi się wydaje, że coś się stało.. Tym bardziej, że kamera w ostatniej jego scenie tylko na niego z bliska była kierowana, nie było widać za dobrze samochodu.. Dlatego wydaje mi się, że albo jechał w samochodzie policyjnym(no, ale żeby tak se mógł dzwonić i rozmawiać?) albo od kogoś kasę pożyczył i i jest w tarapatach. Pieniądze wziął od nieodpowiednich osób. Może właśnie go wieźli na "rozmowę" z szefem.. ;P zobaczymy..

ocenił(a) serial na 9
martaflorka

I czy ja wiem, czy taki z niego skąpiec. Siostrze pożyczył mnóstwo kasy, a od ojca Ingi nie chciał pożyczać.

martaflorka

Siostrze tak, ale jak trzeba było coś kupić Hani, to okazało się, że nie ma nic na koncie. Może rzeczywiście ma jakieś problemy finansowe.

ocenił(a) serial na 9
Nephi

Już się nie mogę doczekać następnego sezonu!

Nephi

Psujesz innym oglądanie tym tytułem, bo wszyscy juz wiedzą ze cos nie tak bedzie z Robertem...

agataaxo

Dlaczego nie tak? A może na odwrót? Może na tak:)