czy zawsze Ance musi się coś popsuć? nawet w dzien ślubu? już chyba lekka przesada. coś czuje, że zuza już nie wróci do Jerzego oraz dobre akcje z Doorotką w kolejnym sezonie :D
Oby Zuza nie wróciła do Jerzego. Nareszcie trafiła na faceta który się idealnie dla niej nadaje. Tak jak mówiła Inga oni z Jerzym i tak nigdy nie będą razem. Ja zdecydowanie należe do teamu Marka :D
Myślę że z Pawłem będzie jak z wypadkiem Anki. Musieli jakoś dramatycznie zakończyć sezon ale no bez jaj wystarczy że uśmiercili Michała.
Już nie mogę się doczekać akcji z Dorotką, oj będzie się działa :D
nie no myślę, że Pawła na wozek nie dadzą. też uważam, że zuza pasuje do marka :)
Ja właśnie obstawiam, że Paweł będzie sparaliżowany i zamieni się ponownie w tyrana, bo nie będzie mógł się z tym pogodzić. Pewnie czeka go długa rehabilitacja i powolny powrót do zdrowia. U Ingi przewiduję rozstanie, bo ewidentnie nie pasują do siebie z jej obecnym partnerem (zapomniałam jak ma na imię). Zuzy nawet nie chce mi się komentować. W kółko te same wątki : ona - nowy partner - rozterki na temat Jerzego. Ile można wałkować to samo! Powrót Jerzego do Polski i ponowne zamieszanie w jej życiu, był po prostu żenujący. Jedynie ciężko przewidzieć jak się potoczy wątek Patrycji, bo tu znowu zostawiono otwartą furtkę. Zobaczymy w jakim kierunku podążą.
według mnie Inga z Robertem pasują do siebie. chyba może byc jedna normalna para w serialu
a ile oni sie znaja tak naprawde? szybki seks, zaraz ciaza i wyjazd Ingi. maja inne podejscie tak naprawde do wszystkiego i po co pokazali tego fotografa. gdyby nie mial byc kontynuowany jego watek to postac fotografa bylaby po prostu wmieszana w tlum