Człowieku weź się ogarnij. Trole, kto to w ogóle wymyślił? Bo co napisałem, że jest gorzej niż beznadziejnie? Owszem tak właśnie jest. Proszę tutaj masz linka do mojego tematu, który założyłem jakiś czas temu. Nie tylko ja miałem do tego serialu obiekcje. Zresztą uzasadniłem je. Obrazić serialu Twojego nie można bo przecież tylko "trol" może nie lubić głupkowatego serialu "Friends". Nie do wiary, że ludzie oglądają takie badziewie.
http://www.filmweb.pl/topic/1272160/Fenomen+serialu+%22Przyjaciele%22.html
Ten serial jest beznadziejnie dobry ;D Uwielbiam go , strsznie , mocno czy beznadziejnie. Uwielbiam ;D Pozdrowienia dla wielbicieli serialu Friends.
nie wiem jak można zachwycać się czymś tak kompletnie beznadziejnym i kompletnie nieśmiesznym (poziom humoru jest żenujący) nie wiem jakim cudem znalazł się na 1 miejscu.. żenada
Widocznie jest coś z wami nie tak jeśli sądzicie, że serial który zdobył ogromną popularność na całym świecie jest według was beznadziejny czy jakoś inaczej przez was określony.
Szacun i 100% poparcia.
Zawsze znajdą się typy które wiedzą lepiej który serial jest dobry a który nie. I oczywiście wszyscy którzy ten serial lubią/uwielbiają (w tym przypadku jakieś 90% userów) są hołotą i nie znają się. Ahh...
Rozumiem że ktoś może nie lubić serialu, ma argumenty - spoko. Ale jak ktoś zdziwiony jest że nie wszyscy go popierają (a w tym przypadku praktycznie prawie nikt).
Właściwie to się zgadzam, że ten serial jest beznadziejny.
Dziwi mnie jego fenomen. Nie wnosi nic ciekawego, nowego. Obejrzałam z dwa odcinki (oczywiście nie do końca) i jakoś nie przypadł mi do gustu.
Denny, płytki humor i tyle.
Nie mam nic przeciwko krytyce, ale konstruktywnej. Texty w stylu:"badziew" "tego się nie da oglądać" "dno" zachowajcie dla siebie.
Myślę, że fenomen Friendsów ma podłoże pokoleniowe. Po prostu dopiero teraz społeczeństwo dojrzało do takich produkcji. Oczywiście jak to z komediami bywa, żadna nie trafi w gusta wszystkich widzów. Istnieje teoria, że wyjątki są potwierdzeniem reguły. Widocznie Wy jesteście tymi wyjątkami. Skoro "Przyjaciele" Was nie bawią, to może podajcie wg Was lepsze/zabawniejsze seriale. Wtedy pogadamy.