friendsow na DVD mozna kupic w empiku. Jedna seria kosztuje 250zl...Duzo, ale chyba sie oplaca
pozdrawiam
seria kosztuje w empiku ok. 120-130pln
W media markt ok 110, chociaz kiedys w bialymstoku w MM widzialem za 79!!!
Dla mnie po kilku latach od wydania cena spadła, lecz 100 zł za sezon bez lektora to i tak dużo nawet jak na Friends.
Dlatego lepiej kupić cały pack z napisami PL. 10 sezonów w Empiku kosztuje ok. 980zł. Opłaca się kupować w taki sposób, zamiast "na raty". ;]
Można też poszukac na allegro.
ooooooo a kto to powrocil?????? ;) juz dawno nikogo tu nie wyzywales ;) ale widze ze zaczynasz nadrabiac zaleglosci ;)
gdybym miala tyle kasy to kupilabym sobie wszystkie sezony friendsow ale troche jednak duzo kosztuja i jednak szkoda mi za tyle kupowac jeden sezon :)
Skąd wiesz że Ci co kupują "przyjaciół" są debilami? Tobie ten film nie
odpowiada i uważasz że jest debilowaty itd ok wolno Ci tak sądzić ale nie
możesz na podstawie tego oceniać ludzi którzy go oglądają czy kupują. Nie
znasz tych ludzi i nie możesz mówić że jesteśmy debilami. To tak jakbym
oceniła Twojego nicka i napisała że jest "kretyński. debilowaty i w ogóle
do niczego".
Musisz być bardzo skrzywdzony!
Po pierwsze to ja tu nikogo nie wyzywam dziecko tylko sie dziwie poprostu że ludzie potrafią wyrzucić tyle kasy w błoto na jakiś głupi serial na prawde trzeba być skończonym kretynem.
napisales ze serial dla debili a teraz ze trzeba byc kretynem czyli jednak wyzywasz i nie nazywaj mnie dzieckiem. to ze siebie uwazasz za najmadrzejszego na swiecie nie znaczy ze inni sa niedojrzali albo ze sa kretynami
Wszystkim maniakalnym fanom przyjaciół zalecam jakiś odwyk od tego serialu bo co nie którzy robią się strasznie agresywni jak ktoś wyrazi negatywnom opinie o ich jak to mówią najlepszym serialu na świecie.
tobie tez przyda sie jakis odwyk bo jestes strasznie chamski i wulgarny. i moglbys sie ortografii troszke poduczyc
I kto tu jest agresywny? Chyba albo raczej na pewno ty, który krytykuje i wyzywa wszystkich w nowo pojawiających się tematach. Na to wygląda, że spora część społeczeństwa FW jest debilami, bo kupuje, a raczej kolekcjonuje oryginalne filmy. Tak samo jest z Friends, ludzie kupują, bo chcą mieć legalne i ładnie zapakowane odcinki ulubionego serialu, aby go oglądać co jakiś czas, a nawet pokazać go swoim młodszym krewniakom. Idiotyzmem według mnie jest marnowanie kupę pieniędzy na gry MMORPG.