PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352800
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

DVD

ocenił(a) serial na 10

friendsow na DVD mozna kupic w empiku. Jedna seria kosztuje 250zl...Duzo, ale chyba sie oplaca
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
agata_6

<lol> 5 lat temu jedna seria kosztowała 250 złotych!

(musiałem to odkopać)

Marq

seria kosztuje w empiku ok. 120-130pln
W media markt ok 110, chociaz kiedys w bialymstoku w MM widzialem za 79!!!

wielgolewski

Dla mnie po kilku latach od wydania cena spadła, lecz 100 zł za sezon bez lektora to i tak dużo nawet jak na Friends.

ocenił(a) serial na 10
Kobye

Dlatego lepiej kupić cały pack z napisami PL. 10 sezonów w Empiku kosztuje ok. 980zł. Opłaca się kupować w taki sposób, zamiast "na raty". ;]

Można też poszukac na allegro.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Marekx

ooooooo a kto to powrocil?????? ;) juz dawno nikogo tu nie wyzywales ;) ale widze ze zaczynasz nadrabiac zaleglosci ;)

gdybym miala tyle kasy to kupilabym sobie wszystkie sezony friendsow ale troche jednak duzo kosztuja i jednak szkoda mi za tyle kupowac jeden sezon :)

ocenił(a) serial na 10
Marekx

Skąd wiesz że Ci co kupują "przyjaciół" są debilami? Tobie ten film nie
odpowiada i uważasz że jest debilowaty itd ok wolno Ci tak sądzić ale nie
możesz na podstawie tego oceniać ludzi którzy go oglądają czy kupują. Nie
znasz tych ludzi i nie możesz mówić że jesteśmy debilami. To tak jakbym
oceniła Twojego nicka i napisała że jest "kretyński. debilowaty i w ogóle
do niczego".
Musisz być bardzo skrzywdzony!

agata_6

Po pierwsze to ja tu nikogo nie wyzywam dziecko tylko sie dziwie poprostu że ludzie potrafią wyrzucić tyle kasy w błoto na jakiś głupi serial na prawde trzeba być skończonym kretynem.

użytkownik usunięty
Marekx

napisales ze serial dla debili a teraz ze trzeba byc kretynem czyli jednak wyzywasz i nie nazywaj mnie dzieckiem. to ze siebie uwazasz za najmadrzejszego na swiecie nie znaczy ze inni sa niedojrzali albo ze sa kretynami

agata_6

Wszystkim maniakalnym fanom przyjaciół zalecam jakiś odwyk od tego serialu bo co nie którzy robią się strasznie agresywni jak ktoś wyrazi negatywnom opinie o ich jak to mówią najlepszym serialu na świecie.

użytkownik usunięty
Marekx

tobie tez przyda sie jakis odwyk bo jestes strasznie chamski i wulgarny. i moglbys sie ortografii troszke poduczyc

Marekx

I kto tu jest agresywny? Chyba albo raczej na pewno ty, który krytykuje i wyzywa wszystkich w nowo pojawiających się tematach. Na to wygląda, że spora część społeczeństwa FW jest debilami, bo kupuje, a raczej kolekcjonuje oryginalne filmy. Tak samo jest z Friends, ludzie kupują, bo chcą mieć legalne i ładnie zapakowane odcinki ulubionego serialu, aby go oglądać co jakiś czas, a nawet pokazać go swoim młodszym krewniakom. Idiotyzmem według mnie jest marnowanie kupę pieniędzy na gry MMORPG.