ooo znowu Ricz ze swoimi niezbitymi argumentami na to, ze serial ten jest slaby ; dd
powiedział co wiedział bez ani odrobinki argumentu.
wracaj do Mody na sukces, kochany.
Od kiedy moda na sukces to serial komediowy? Nie dość że fani Przyjaciół są ślepi to jeszcze niemądrzy?
A ktos cos takiego powiedzial? Dal/a ci jasno do zrozumienia gdzie twoje miejsce;D
Więc naprawde lepiej wykaż się na forum The Bold and The Beautiful, dzieląc sie wrazeniami z 563809201 odcinka tej zmudnej i mdlej never ending story, a nie wypowiadaj sie na temat serialu, którego jak przypuszczam nawet nie obejrzałeś ;] Zeby cos oceniac czy komentowac trzeba to zobaczyc... Więc prosze, daruj juz sobie Riczu xD
Mam dziwne wrażenie że gadam do ściany, bo poziom rozmowy i dysputy jest na takim właśnie poziomie.
Tak jak już powiedziała czikiii (dzięki) - czy ja powiedziałam że Moda na Sukces jest serialem komediowym albo jakimkolwiek innym?
Czy ty w ogóle wiesz jaki serial ktytykujesz? oglądałes go ?
PS. Jak myślisz Riczu Forresterze, po czym my możemy wnioskować o twoim zamiłowaniu do Mody na sukces? No zgadnij .
Widze, ze brak argumentów zmusza do obrażania... No, cóż można i tak ;]
a teraz do dziabonczek:
pozwolilam sobie zajrzec na Twój profil i widze, ze tez lubisz Jake'a ;D <high_five> ! :D
Najprościej jest kogoś obrazić, niektórzy inaczej nie potrafią.
czikiii:
Jak tu go nie lubić ? <stronger _high_five> ! :D