Podajcie tytul i scenę , która zapadła Wam w pamięc.
"Smelly cat, smelly cat, what are they feeding you? Smelly cat, smelly cat
it's not your fault"
a znacie może tytuł tej piosenki co Rachel zaśpiewała na weselu swojego niedoszłego męża??
Scena, w której przestali być współlokatorami i każdy chciał wrócić, ale każdy z nich uważał, że ten drugi jest szczęśliwy.
All By Myself - Chandler siedzi w oknie , a Joey patrzy przez swój szklany wodospad. :D
Ja uwielbiam scenę w której Chandler i Joey grają w piłkarzyki i w tle leci Carmina Burana Carl Orff-O Fortuna.
GENIALNA!!!! Sezon 6, odc. 6.
Oczywiście "I'll be there for you" - uwielbiam:) "Wicked Game", "Wonderful Tonight", "With or Without You" - bardzo miłe akcenty. Jednak najbardziej zapadły mi w pamięć: taniec Rachel i Monici do "Funky Town", "Endless Love" w wykonaniu Phoebe i Chandlera, "Baby Got Back" - wiadomo :D, no i temat z "The Odd Couple" śpiewany przez całą paczkę w Central Perk.
A tak najbardziej, najbardziej z Friendsami będą mi się kojarzyć piosenki wykorzystane w TOW All the Other Ones - "Rockafeller Skank" i "There she goes".
Przede wszystkim piosenka "I'll be there for you", kocham ją. ;)
No i oczywiście już na zawsze z Friendsami kojarzyć mi się będzie "I wanna stay" (zakończenie).
I jeszcze piosenka świąteczna Phoebe http://www.youtube.com/watch?v=Y7jrbGMrPvc <3