Jestem facetem i mam takie pytanie. W "Przyjaciołach" Joey kreowany jest na seksownego, podobającego się kobietom faceta. Stąd moje pytanie do kobiet: czy uważacie Matta za naprawde takiego jakim go przedsatawiają? Podejrzewam, że z twarzy może wydawać się przystojny, ale czy jego ciało naprawde jest takie jakim sie je przedstawia w serialu, ergo - pożądane?
Pisze o tym, bo mnie to po prostu ciekawi, osobiście sądzę, że niczym szczególnym się nie wyróżnia, w pierwszych sezonach można go było kreować na przystojniaka, potem moim zdaniem wręcz...rozpasł się trochę :) Ciekawi mnie wasze zdanie.
Joey... coz... faktycznie w pierwszych sezonach byl szczuplejszy, a potem troche przybral... ale to jest JOEY "How are you doin..." moze nie jest umiesniony, ale jest fajny taki misio, a z drugiej strony wcale nie jest gruby, tylko troszke przy kosci :) W dzisiejszych czasach wszyscy mysla ze zeby byc ladnym to dziewczyny musza byc wrecz chude a faceci umiesnieni. Mnie osobiscie w Joey'u podoba sie to dziecko, ktore moze nie wynioslo zbyt wiele ze szkoly, ale kiedy trzeba jest prawdziwym przyjacielem,wyciaga pomocna dlon, podtrzymuje na duchu. Nie lubie w nim tylko tego ze nie lubi sie dzielic jedzeniem :) ale chyba moge to zaakceptowac :)
Pozdrawiam Kasia
Mi tam bardziej podobają sie Chandler i Ross, ale Joey tez ma w sobie to COŚ ;) Myśle, że Joey potrafi nieźle zbajerowac kobiety i sprawić, że czują się one wyjatkowe, dlatego ma takie powodzenie... I w sumie nie jest brzydki, a wręcz przystojny, więc... ;)
Ja tez lubie Joey'a, ale Ross z tymi swoimi minami i gestami jest po prostu rozbrajający
twarz ma bardzo przystojną, ciąło mniej, ale tu chodzi o to, że potrafi bajerować, 'how are you doin' ', jak to ktoś napisał... mnie bardziej fascynuje, czemu wszyscy w serialu śmieją się z Chandlera, nie jest pzreciez brzydki, a nawet dość przystojny i ma fajne to poczucie humoru...
Ja oczywiście jestem w stanie zrozumieć fascynacje Joey'em ze względu na jego osobowość. Mnie ciekawiło tylko zdanie na temat jego urody, bo chyba podobnie jak niektórzy odniosłem wrażenie, ze wybrali Le Blanca jako takiego 'przystojniache', a on potem zrobił im troche 'na złość' (oczywiście w przenośni), ale autorzy musieli pozostać przy takim wizerunku.
Co do postaci ogółem każda z nich jest na swój sposób oryginalna i - nie oszukujmy się - fantastyczna :) Osobiście najbardziej lubie Chandlera :D
hmm fajne pytanko;) sądze ze Joey moze sie podobac kobietom chociazby przez te swoje gadki i slynne How You're Doing:D:D(nie wiem czy dobrze napisałam bo słabo pisze po ang:D:D:D:D)
ale pow z kim chcialybyscie sie umowic na jakas randeczke? bo ja to najchetniej z kazdym bo Ross, Chandler jak i Joey maja w sobie TO COŚ :D
pozdro:*
Gdybym miała wybierać spośród trzech facetów w tym serialu to wybrałabym Chandlera :)
ja jestem rozdarta między Joey'em bo b. przystojny i uroczy i seksowny, a Chandlerem. Bo z nim na pewno bym się dogadała, ma zabójcze poczucie humoru i.... a nie wiem. Usiłuję rozwiązać ten problem od kilku miesięcy... Ross nie, jest fajny, ale trochę ciapa. Jako przyjaciel ok.
A która dziewczyna jest, waszym zdaniem, najładniejsza? Wg mnie Rachel, zwłaszcza w pierwszych trzech sezonach, bo potem to chyba ostra anoreksja...
ja nie umiem wybrac pomiedzy monica a rachel
ale sposrod facetow to jednak joey u mnie wygrywa. chociaz ciala nie ma zbyt seksownego ;) tzn troszke za duzo kg ma :p bylo kilka scen w ktorych sie rozbieral i nie wygladal zbyt dobrze ale z twarzy podoba mi sie najbardziej ;) no i te how Ur doin' ;) wiec z facetow najbardziej podoba mi sie joey
Hm.
Mi z wyglądu najbardziej podoba się Joey, jednak umówiłabym się raczj z Rossem, głównie ze względu na jego inteligencję i te minki. Plus jeszcze fakt, że umie się poważnie zaangażować czy zakochać (Rachel) w przeciwieństwie do Joeya.
Oczywiście Joeya też uwielbiam.
Jak dla mnie to właśnie Joey potrafi poważniej się zakochać niż Ross.
Wystarczy sobie przypomnieć to co przeżywał gdy zakochał się w Rachel.