To banda grubasów którzy żyją życiem gwiazd, dlatego że ich życie jest do kitu, oni właściwie nie mają własnego życia. Właśnie po to powstały sitcomy, żeby leczyć depresję pogłębiającą się w Amerykańskim społeczeństwie. Ludzie w ogóle nie dbają o siebie, o swój wygląd , obżerają się w fastfoodach, obchodzi ich tylko czy ubóstwiona przez nich gwiazda dobrze wygląda. To właśnie dla takich ludzi produkowane są takie seriale jak Przyjaciele ,żeby leczyć kompleksy. Gdyby jednak zrobiono serial o nich samych i pokazano jak naprawdę wyglądają amerykanie, a przynajmniej większość z nich już by tak zabawnie nie było. Oglądajcie sobie dalej ten marny sitcomik dzięki któremu wasze szare i beznadziejne życie nabiera sensu. Pozdro.
kolejny ktory nienawidzi amerykanow i znowu prawdopodobnie chodzi o jakies traumatyczne przezycia z dziecinstwa
Masz racje ze amerykanie to otyły i głupi naród, ale nie rozumiem czemu sie przeczepiłeś Przyjaciół? Ten serial jest bardzo popularny w wielu krajach, nie tylko w stanach.
Zreszta IMHO to ty leczysz swoje kompleksy wchodzac na strone o sitcomie i wyzywajac sie na amerykanach. Nie wiem ilu amerkanow poznales, ja kilku, i byli nawet spoko.
Dzięki ci naprawde, otworzyłeś mi oczy.Zawsze myślałam śe seriale są robione żeby móc się poważnie zastanowić nad sensem życia a okazało się że to tylko rozrywka, która ma sprawiać przyjemność widzom. Już więcej nie obejrze żadnego serialu.
p.s.Co prawda nigdy nie byłam za granicą i nie znam żadnych cudzoziemców ale wiem że:
Amerykane są głupi i grubi,
Rosjanie to wieśniaki pijący wódke,
Francuzi to tchórzliwi erotomani,
Włosi są chałaśliwi i żle wychowani,
Czesi są mili weseli,
Niemcy są uporządkowani, wredni i czekają na byle pretekst żeby wywołać III wojnę światową napaść na Polskę i zabrać nam ziemie.....itp.itd.
Typowe opinie osob które w d...e były i g...o widziały-wybaczcie-
ale obraz grubych, leniwych ciągle objadającej się społeczności Amerykanskiej tworzą programy, stacje telewizyjne i inne tego typu bzdety, wówczas gdy nie mają o czym mówić i to my Polacy <nie ubliżając nikomu> najlepiej wszystkich zwyzywalibyśmy od dziadów, nierobów, grubasów itp...spójrz najpierw na siebie i swoje 'śmieci', zobacz jaki szajs serwuje nam polska TV...serial jest genialny gdyż ukazuje radości, problemy a takze absurdy życia codziennego-takie jest moje zdanie!
Sorry ale to że amerykanie sa otyli to fakt, tak samo jak ich edukacja jest pare poziomow nizej niz nasza (w szkolach) wiec nie ma co sie pluc. chociaz autor troche przesadzil i niepotrzebnie zakladal taki watek na forum o serialu
I na co nam ta edukacja tam jestes głupszy i masz dobrą pracę tu musisz się uczyć i gówno z tego masz.
Taaaa...strasznie wielka ta u nas edukacja...
Popytałam paru moich znajomych, gdzie leży Białoruś i wiedzieli nie wiele więcej niż ich amerykańscy koledzy...
Z tą naszą "ekstra edukcją" to kolejny mit by się podbudować...a powiedzcie mi czy bardziej w świecie liczy się Harvard czy Uniwersytet Warszawski ? Bo mi się wydaję że ten pierwszy....
Byłem w Stanach 5 lat i muszę powiedzieć wam że nie wszystko wygląda tak słodko jak w sitcomach, ale naprawdę jest tam lepiej niż u nas, ludzie są bardziej otwarci chodzą na mecze z całą rodziną.
Co do poziomu nauki to jest trochę niższy niż u nas, ale tacy głupi to oni nie są.
Prawda jest taka że dla nich liczy się tylko ich kraj Ameryka a inne kraję to mają w dupie.