PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 352 tys. ocen
8,2 10 1 351931
8,5 41 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Pytanie

ocenił(a) serial na 10

Mam pytanie. Niedawno zaczęłam oglądać "Przyjaciół", ale już uważam, że to kultowy serial. Nie wiem o co chodziło z tym mieszkaniem Moniki. Jaka była jego historia? Mógłby mi ktoś pomóc?

ocenił(a) serial na 10
Felipa

Dostała je od cioci, czy babci, nie pamiętam. Mieszkała tam z Phoebe i jeszcze kimś, ale serial się zaczyna, kiedy Monika mieszka tam tylko z Phoebe, a ta chce się wynieść.

użytkownik usunięty
Neojawor

tak to mieszkanie od babci i monica mieszka tam nielegalnie ;) fajne byly sceny kiedy phoebe sie wyprowadzila a monica myslala ze ona wciaz tam mieszka i mowila zeby lampy nie oddawala do naprawy tam gdzie wieszak bo dlugo trzymaja ;) haha

cooooooooooooo ? .

ocenił(a) serial na 10
Felipa

no wlasnie monica dostala mieszkanie po babci, w pierwszych odcinkach przygarnela pod dach zagubiona i rozpieszczona Rachel,a z czasem miejsce Rachel zajal chlopak Monici Chandler

użytkownik usunięty
mliso

na poczatku mieszkala tam z phoebe ;) i byly te sceny ze phoebe bala sie powiedziec monice ze sie wyprowadza wiec wynosila z mieszkania po jednej rzeczy ;) a w odcinku w ktorym trigger nakrzyczal na rachel, joey poszedl do niego i cos mu nagadal a trigger za to powiedzial ze one mieszkaja tam nielegalnie. nie pamietam tylko w ktorym odcinku bylo to jak phoebe wynosila lampe ;) po niej byla rachel, pozniej chandler i joey :) a na koncu monica zamieszkala z chandlerem ;)

ocenił(a) serial na 10

Dzięki, dzięki :)
Mam jeszcze jedno pytanie, gdy w ostatnim odcinku Monika i Chandler się wyprowadzili to co się stało z mieszkaniem?