Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 364 tys. ocen
8,2 10 1 364416
8,2 44 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

ocenił(a) serial na 10

Mam pytanie. Niedawno zaczęłam oglądać "Przyjaciół", ale już uważam, że to kultowy serial. Nie wiem o co chodziło z tym mieszkaniem Moniki. Jaka była jego historia? Mógłby mi ktoś pomóc?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
Felipa

Dostała je od cioci, czy babci, nie pamiętam. Mieszkała tam z Phoebe i jeszcze kimś, ale serial się zaczyna, kiedy Monika mieszka tam tylko z Phoebe, a ta chce się wynieść.

użytkownik usunięty
Neojawor

tak to mieszkanie od babci i monica mieszka tam nielegalnie ;) fajne byly sceny kiedy phoebe sie wyprowadzila a monica myslala ze ona wciaz tam mieszka i mowila zeby lampy nie oddawala do naprawy tam gdzie wieszak bo dlugo trzymaja ;) haha

cooooooooooooo ? .

ocenił(a) serial na 10
Felipa

no wlasnie monica dostala mieszkanie po babci, w pierwszych odcinkach przygarnela pod dach zagubiona i rozpieszczona Rachel,a z czasem miejsce Rachel zajal chlopak Monici Chandler

użytkownik usunięty
mliso

na poczatku mieszkala tam z phoebe ;) i byly te sceny ze phoebe bala sie powiedziec monice ze sie wyprowadza wiec wynosila z mieszkania po jednej rzeczy ;) a w odcinku w ktorym trigger nakrzyczal na rachel, joey poszedl do niego i cos mu nagadal a trigger za to powiedzial ze one mieszkaja tam nielegalnie. nie pamietam tylko w ktorym odcinku bylo to jak phoebe wynosila lampe ;) po niej byla rachel, pozniej chandler i joey :) a na koncu monica zamieszkala z chandlerem ;)

ocenił(a) serial na 10

Dzięki, dzięki :)
Mam jeszcze jedno pytanie, gdy w ostatnim odcinku Monika i Chandler się wyprowadzili to co się stało z mieszkaniem?