PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352773
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Pytanie

ocenił(a) serial na 7

Może i nie jest to ważne ale mnie nurtuje czy żaden z szóstki przyjaciół nie miał nigdy
samochodu?
Nie wierze w to żeby 10 lat temu nie było stać na samochód kogoś kto ma taką prace jak
Ross czy Chandler, a jakoś nigdy nie zauważyłam żeby oni jechali kiedykolwiek
samochodem (oprócz taksówki babci Phoebe)

ocenił(a) serial na 9
amary

Monica dostała od ojca samochód... Ross chyba sobie raz kupił z zazdrości.
A ogólnie w NY myślę, że łatwiej poruszać się taksówkami i komunikacją miejską niż samochodem ;]
Wydaje mi się, że zwykle w filmach i serialach z akcją w NY nie ma samochodów :)

ocenił(a) serial na 8
Martusia_18

Słusznie Ci się wydaje. ;>

Oto cały sekret - NY jest zbyt zakorkowany. Taniej jest wynająć, raz na jakiś czas, taksówkę i poruszać się na co dzień komunikacją miejską.

psi pies

Tak, w jednym odcinku, kiedy Ross miał prowadzić zajęcia na dwóch różnych wykładach (to chyba był ósmy sezon, ale pewna nie jestem) sam wspomniał, że korzystanie z taksówki jest nieopłacalne ze względu na korki : )

ocenił(a) serial na 10
amary

ej a taxi Phoebe? wprawdzie nie bezpośrednio jej, tylko jej babci o ile dobrze pamiętam... Ale to to auto pojawia się najczęściej ;)

ocenił(a) serial na 10
AltumSilentium

no i raz Ross przyjeżdża po nich jak się właśnie ta taksówka popsuła ;) Odcinek w którym nie jechał z nimi na wycieczkę bo rozstał się z Rachel ;)

ocenił(a) serial na 10
AltumSilentium

monica dostała porshe od ojca, ross kupił kabrioleta, phoebe miała taxi od babci, a ross przyjechał po nich autem od byłej żony :P

ocenił(a) serial na 10
chrupekk

no i przez jeden odcinek Joey miał 'porsche' :>