PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352707
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Pytanko??

ocenił(a) serial na 10

Właśnie oglądnąlem 9 i 10 sezon i mam pytanie czy były emitowane w jakiejkolwiek polskiej telewizji?? zrobiłem sbie trzydniowy maraton i odnosze wrazenie, ze juz widzialem te odcinki... hmm a moze to przez brak snu?:) pozdrawiam wszystkich fanow friends

slawski

co do 9 to niewiem, ale z tego co mi wiadomo to 10jeszcze nigdzie nie było... chyba , że na kodowanych kanałach typu Canal+ Kto wie, może tvn7 wykupi ostatnie sezony ;)

ocenił(a) serial na 10
slawski

Były pokazane na Canal+
A TVN7 chyba pokaze wszystkie serie do końca. Moze bedzie jakas przerwa ale raczej nie. Napewno bedzie przerwa na wakacje.

ocenił(a) serial na 10
Leszczyk

ja mam nadzieję ze tvn7 już wszystkie serie do konca wykupiło! bo puszczaja zawsze po jednym sezonie a w sumie jeszcze tylko dwa sezony by im zostały, 8 teraz leci :)

ocenił(a) serial na 10
Martita_4

Teraz leci seria 7., nie 8. I obawiam się, że później będzie bardzo długa przerwa, bo widziałam w programie (www.telemagazyn.pl), że ma być "Alf", a ten serial ma grubo ponad sto odcinków :(

ocenił(a) serial na 9
Yennefer

Pewnie na wakacje robią przerwe, żeby na nowy sezon telewizyjny mieć znowu oglądalność bo w wakacje wiadomo jak jest wyjeżdża się i nie każdy ma czas i możliwość oglądania tam gdzie jest. Mam nadzieje, że tak będzie a nie, że sobie zdejmą z anteny odłożą i zapomną bo o takim serialu nie można zapomnieć.

pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
BlackHawk

Coś mi się pomieszało z tym "Alfem" - ma równo 100 odcinków. Ale to i tak daje parę miesięcy "odwyku" od "Przyjaciół". Mam nadzieję, że wyemitują dalsze odcinki, ale jakby mieli już teraz nową serię, to spokojnie zdążyliby ją wyemitować przed wakacjami. Więc może nie mają...