PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352734
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Rachel Green

użytkownik usunięty

Jestem w połowie czwartego sezonu i niestety Rachel Green jest najgorsza. Strasznie
egoistyczne babsko walące w większości przypadków sucharami. Bez podjazdu do piątki swoich
przyjaciół.

Do tego Jennifer Aniston aktorsko wypada żenująco. Najgorsza postać.

ocenił(a) serial na 10

Moze zmienisz zdanie - moze nie. Ale prawda jest taka zeby gdyby ktora kolwiek z postaci byla inna - serial nie byl by juz taki sam :) ja osobiscie uwielbiam Rachel!! Do dzisiaj mam bzika na punkcie jej wlosow :p jak dla mnie oprocz tego ze jest rozpieszczona jeat tez bardzo ciepla i oddana osoba - bardzo urokliwa :))

rachel20

ale jeśli chodzi o Rossa to była bardzo egoistyczna...

Jak dla mnie to te jej włosy dostały Złoty glob ;P ; )

każda postać ma w sobie swój urok i z każdym sezonem się rozwija także jeszcze wiele przed tobą ;d

użytkownik usunięty

Finał 4 sezonu - klasyczna Rachel, niech zginie.

użytkownik usunięty

Jako że jest to mój temat, w którym narzekam sobie na Rachel to będę to oczywiście kontynuował. Sezon 6, odcinek 6 - Rachel wyprowadza się z mieszkania. Boże jak ja nią gardzę, w momencie kiedy powiedziała, że to Monica winna sie wyprowadzić to nóż otworzył mi sie w kieszeni. Nienawidzę.

ocenił(a) serial na 10

no z tym moze i bylo male przegecie - ale pewnie jako rozpuszczona dziewucha w ten sposob ukazuje smutek.bo jak by nie bylo - przykro im bylo. jak powiedzialam,albo sie przekonasz do tej postaci albo nie kwestia gustu :)

Wiesz, to nawet lepiej, że wyładowujesz swoją złość na kimś kto nie istnieje... ; )
Aż nie mogę się doczekać twojego wpisu po odcinku z kasetą ;P ; )