Nie no chyba padnę! Głupi dr. house na miejscu 1 a Przyjaciele spadli na 4?? coś tu nie gra, Przyjaciele od kilkudziesięciu miesięcy byli na 1 what's happend? Ale cóż te rankingi to jedna wielka sciema jest
Dokładnie ,zgadzam się z Tobą. To aż śmieszne jest. W ogóle co to za ''Dexter'' ,który z resztą wyprzedził Przyjaciół i jest na 3 miejscu? Nie chce oceniać tego serialu ,ponieważ nie oglądałam ani jednego odcinka ,z resztą Dr. House'a też. Nie wiem ,czy to jest aż tak rewelacyjne? Amerykanie to się ponoć strasznie nim zachwycają - tym doktorkiem.
Uważam, że Dr House to bardzo dobry serial, jestem jego fanką i oglądałam prawie wszystkie jego odcinki, jednak moim zdaniem Przyjaciele to jest najlepszy film jaki powstał ( i Gotowe na Wszystko ) powinien być na 1miejscu, nie wiem co za ludzie to oceniają, ale nie będę wnikała. Przyjaciele to naprawdę zaje.bisty serial. A co do Dextera... to nie wiem nie oglądałam i jakoś na razie nie zamierzam.
House jest teraz na topie :) I zapewne częściej go teraz oceniaja niż Przyjaciół, podobnie jak z pozostałymi serialami przed Friendsami. Poza tym, biorąc pod uwagę ilość głosów, to House ma ich więcej ;)
A ja uwielbiam oba te seriale :) I nie robi mi różnicy na którym miejscu są :)
Z reguły najwięcej nowych ocen przybywa nowym serialom lub tym, które ciągle mają nowe sezony. Fanów "Przyjaciół" na pewno przybywa wolniej, z racji zakończenia serialu, niż w przypadku "Dr. House'a" czy "Dextera", które nadal są produkowane.
Dla mnie FRIENDS zawsze będzie serialem numer 1.
no właściwie macie rację, dr. house jest na topie! hmm.. no ale jednak przyjaciół nic nie pobije;p a moglibyście polecic jakiś fajny sitkom podobny do przyjaciół? Podobno Szaleję za tobą jest fajny, ogladal ktos/
Polecam Ci "How I Met Your Mother". Genialny sitcom, który podobnie jak FRIENDS opowiada o grupie przyjaciół. Teraz w CBS leci 5. sezon, 6. ma ruszyć we wrześniu.