PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 354 tys. ocen
8,2 10 1 353686
8,6 47 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Witam,
Szukam dziewczyny która podyskutuje zemną na temat serialu Przyjaciele,ale i nie tylko:)
Jestem 19 letnim chłopakiem, i może to obciach ze podoba mi się ten serial,ale cóż po prostu go uwielbiam :)
Czekam, :)

użytkownik usunięty
Miechowita1990

zabrzmialo jak ogloszenie matrymonialne ;)

ocenił(a) serial na 10

"obciach ze podoba mi sie ten serial"?!?! 98% spoleczenstwa go uwielbia! to 98% spoleczenstwa powinno sie wstydzic? :|

ocenił(a) serial na 10
sexandthecity

No może stwierdzenie że 98% społeczeństwa uwielbia ten serial to może troszkę jest to na wyrost;)
Bo np, w mojej okolicy rzadko kto lubi Przyjaciół(Może przez to że to zadupie:))

ocenił(a) serial na 10
Miechowita1990

,,Serial był skierowany do młodych ludzi, którzy na początku lat dziewięćdziesiątych identyfikowali się ze stylem nowoczesnej niezależności"
I też mi się tak wydaje że ten serial jest skierowany do osób młodych(od 15 w górę) wiekiem albo duchem.
Uważam że zwykle Polskie ,,chłopaki" dla który jedyną wartą sprawą są gry komputerowe typu Tibia itp. nie odnajdą tutaj swojego świata.
Ale to tylko moja obserwacja mogę się mylić.
A co do założyciela tematu to nie lepiej znaleźć swoją grupkę wiernych, oddanych przyjaciół i z nimi stworzyć taką paczkę.
Jak chcesz z kimś pogadać o serialu to jakby co służę pomocą.
Lecz na serio radziłbym Ci poszukać kogoś w swoim otoczeniu niż rozmawiać z innymi przez WEb.

2903

Zgadzam się z panem wyżej ;D Ja również mogę z Tobą pogadac o ,,Przyjaciołach'',ale lepiej,jakbyś znalazł kogoś w realu :)

ocenił(a) serial na 10
Miechowita1990

A czemu chcesz rozmawiać z dziewczyną, a z chłopakiem nie?
Nie ma czego się wstydzić, znam wielu facetów (ok.30 lat) którzy codziennie przed snem muszą obejrzeć jakiś odcinek Friendsów bo nie zasną, ja tez tak mam :)

Magda___lena

Ja mam 27 lat jestem facetem i jakoś się nie wstydzę tego że Friends jest
moim ulubionym serialem.

ocenił(a) serial na 9
Miechowita1990

Ja mam 20lat i rownierz uwielbiam ten serial, mimo ze kazdy odcinek widzialem kilka razy, ,,Przyjaciele" wciaz poprawiaja mi humor :). Watpie by kiedykolwiek zrobili lepszy serial :) zasluszenie jest na pierwszym miejscu :)

ocenił(a) serial na 10
Miechowita1990

Zdecydowanie lepiej jest rozmawiać o serialu z kimś w realu niż wirtualnie
ale jeśli koniecznie chcesz "rozmawiać" to radzę przeczytać komentarze do
serialu ;)))

ocenił(a) serial na 10
kot84

A ja również jestem chłopakiem i uwielbiam serial :D (mam 17 lat) ... niestety gadać mogę o nim tylko ze swoją siostrą... Próbowałem z kolegami i o dziwo nawet mnie nie wyśmiali :P