Były już podobne wątki, ale tutaj nie wybieramy tylko szeregujemy. Od najbardziej lubianych do najmniej. Tylko jedna osoba na jedno miejsce. Nie wiesz, nie grasz ;) Mój typ:
1. Rachel
2. Chandler
3. Monica
4. Phoebe
5. Ross
6. Joey
1. Chandler < 3
2. Pheobe
3. Joey
4. Ross
5. Rachel
6. Monica ( dla mnie mało śmieszna )
Dokładnie taka sama kolejność jak dla mnie :
1. Chandler < 3
2. Pheobe
3. Joey
4. Ross
5. Rachel
6. Monica ( dla mnie też mało śmieszna i za bardzo spięta)
1. Chandler
2. Ross (nie wiem czemu tak wielu irytuje, dla mnie jest swietny)
3. Phoebe
4. Monica
5. Rachel
6. Joey
1. Phoebe
2. Rachel
3. Chandler
4. Joey
5. Ross
5. Monica
Oczywiście gdyby Moniki nie było w serialu, to nie byliby to już ci sami Przyjaciele :)
trudny wybór, ale mam swoją hierarchię. ;)
1.Ross
2.Chandler
3.Rachel
4.Joey
5.Monica
6.Phoebe
To i ja ułożę moją hierarchię ;)
1. Rachel
2. Chandler
3. Joey
4. Ross
5. Monica
6. Phoebe
;)
1.joey (jego głupota nie ma dna) :))
2.rachel
3.ross
4.phoebe
5.chandler
6.monica (dla mnie mało wyraźna postać)
pzdr dla wszystkich fanów
Heh, dla mnie Monica jest najbardziej wyrazistą postacią: niedoceniana przez matkę, zawsze w cieniu brata, przez to stała się perfekcjonistką, która ma nadzieję, że prowadząc idealny dom wreszcie zdobędzie uznanie w oczach matki. Nie poddaje się pomimo jej ciągłej krytyki. Do tego niebywale schudła (w rok!) i pomimo pracy w restauracji nie wróciła do dawnej wagi. Opiekuje się całą piątką przyjaciół i gdyby nie ona, to ta grupa w ogóle by nie istniała.
Najmniej wyrazisty jest dla mnie Joey, którego definiuje tylko to, że z wiekiem jest coraz głupszy i że lubi jeść i uprawiać seks, czyli dwie podstawowe potrzeby każdego człowieka, słaby z niego aktor i nie robi nic by to zmienić, czyli jednym słowem nie ma większych ambicji ponad podryanie kobiet. Żadnych ukrytych umiejętności, żadnych ciekawych przygód z przeszłości. Słabe.
W dużym stopniu się z Tobą zgadzam. Na YouTubie jest bardzo fajna analiza postaci Moniki (po angielsku): https://youtu.be/AWvc6mfkRvM
Ciężki wybór:
1. Joey - zdecydowanie najzabawniejszy ze wszystkich, brechtałem ze śmiechu w każdej scenie z jego udziałem w której załapywał sens chwili dopiero po paru sekundach
2. Chandler - cyniczny i zabawny, najlepsze teksy
3. Phoebe - totalnie odjechana dziwczyna, jej dziwaczne zwyczaje rozśmieszały do łez
4. Rachel - na tle całego serialu widać jej przemianę z idiotki zaganianej po centrach handlowych w odpowiedzialną matkę
5. Ross - zawsze kibicowałem najbardziej jemu i związku jego z Rachel. Jednak często irytował, cóż miał rolę mięczaka.
6. Monica - Dobre momenty ale raczej najsłabsza z całej 6.
Ja dałem Joey'a na ostatnie miejsce. Jako jedyny jest "celowo zabawny", a Matt LeBlanc wg mnie nie gra tu najlepiej. Wolę inteligentne teksty Chandlera lub dziwactwa Phoebe. Ten serial ma to do siebie, że wszystkie postacie są fantastyczne i jak patrzę na wasze hierarchie, każda mogłaby być moją w zależności od nastroju.
Dla mnie Joey jest poprostu aż ZA głupi. Tym bardziej później. Scenarzyści go z kolejnym sezonem coraz bardziej ogłupiali...
Ja mam tak samo;P.
1. Joey - mało inteligenty, nie umie dobrze kłamać i zrobi wszystko w imię przyjaźni.
2. Chandler - jest zabawny;)
3. Phoebe - zakręcona optymistka.
4. Rachel.
5. Ross.
6. Monica.