PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352685
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

hej wie ktoś do kogo pokoju wszedł we wczorajszym odcinku ross wiem że wyjaśni się to w poniedziałek, ale ja nie wytrzymam do poniedziałku? Kiedy on zejdzie się z rachel????

___Dark_Phoenix___

wydaje mi się, że wszedł do Rachel, ale 100% pewności nie mam.

ocenił(a) serial na 10
skrzacik

Niestety w niepewności będziemy 3mani dużo dłużej, bo od poniedziałku zostaje przerwana emisja Friends'ów ;(
Pozdro :*

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

co ty gadasz CHBYA SOBIE JAJA ROBISZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stary nie moow takich rzeczy:|
kurde ale mnie wkurzyles

to jest joke!!!tak...
a jak nie to z kad wisze ze to koniec????

ocenił(a) serial na 10
Numer_44

niestety racja sprawdzilem w programi tv.onet.pl:|
tak przyjaciele koniec...tera sa jakies siostrzyczki;(

ale ja mam rozwiazanie dc++
mam to wszystko gdzies ja kce przyjaciool:D

ocenił(a) serial na 10
___Dark_Phoenix___

odpowiedz na twoje pytanie:)

ross wszedl do pokoju w ktoorym byla "reiczel"(nie wiem jak sie pisze)
oraz ta bonie(ta lysa) i reiczel jej robila maseczke na wlosy czy cos takiego:D...

tyle mam tego odcinka:P
....fajnie juz mam rozwiaznie:D...
moje gg:2316157:D

Numer_44

o rany, zepsułeś mi niespodziankę. ale może to i dobrze, bo uschłabym do września z ciekawości :)

nie martwcie się, we wrześniu kolejna seria "Przyjaciół". oby śmieszniejsza :)

ocenił(a) serial na 10
skrzacik

ja juz obejrzalem prawie polowe seri04:)
jeszcze polowa i seria 5:P

ocenił(a) serial na 10
___Dark_Phoenix___

ech...szcześliwi Ci przed którymi jeszcze cała masa nie widzianych odcinków do zobaczenia, ja juz znam Friends niemal na pamiec, ale ciagle jeszcze mi malo, polecam także friends Bloopers z serii, 6, 7, 8 i 9, zreszta wszystko co zwiazane z tym serialem jest warte obejrzenia!!!

ocenił(a) serial na 10
Sendrif_UK

friends Bloopers co to wogoole jest bo nie jestem w temacie???
help!!!!

Numer_44

jest to odcinek w wpadkami. Wszyscy przyjaciele zasiadają w kawiarence, a gospodarzem jest Conan O'Brian. Odcinek tak wogóle jest extra.

Na marginesie wspomne, że mam wszystkie odcinki przyjaciół. Wersje angielskie z polskimi napisami.

ocenił(a) serial na 10
Numer_44

Friends - bloopers, to inaczej wpadki, czyli rozne sceny ktore im nie wyszly, glownie dlatego, ze nie mogli sie przestac smiac, lub tez dlatego ze pokrecili lub zapomnieli tekstu, mozna sie serio usmiac, szczerze polecam, to jest cos na jak z Conan'em O'Brainem.

ocenił(a) serial na 10
Sendrif_UK

A widzisz uprzedziles/as mnie z odpowiedzia, mnie chodzilo o te bloopersy, bez Conan'a, choc i te sa swietne:)

ocenił(a) serial na 10
Sendrif_UK

Zaraz zaraz.Czy Friends bloopers to to samo co Tonight's Show,ktory prowadzi Jay Leno?Tam, tez sa wpadki pokazane ale bardziej jest to nastawione na pozegnanie sie z fanami.Czy jest to po prostu co innego? Z gory Dzieki za dopowiedz.

ocenił(a) serial na 10
r_robson

Friends Bloopers sa wykorzystane u Jaya Leno ( wywiad pozegnalny 6 maj 2004 ), ale Bloopersy o ktore mi chodzi to te które David z Lisa 'zrobili', pochodza z serii 6,7,8 i 9, wiec to jest to samo ( u Leno ), ale w bardzo okrojonej wersji. Serdecznie polecam wszystkim fanom :) pozdrawiam!