PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 354 tys. ocen
8,2 10 1 353950
8,6 47 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Joey podejzewa ze monika ma romans z jakims typem a chandler oszukal wszystkich ze wyjechal gdzies w delegacje a tak naprawde został z monikąbo chcieli miec wiecej czasu dla siebie.

ocenił(a) serial na 9
Marley

może chodzi Ci o 5 odcinek 5 sezonu. Tam Monika i Chandler mówią, że wyjeżdżają na weekend na koncerencje a tak naprawdę jadą sobie na"słodki" weekendzik. To bodaj w tym odcinku Joey dowiaduje się, że są razem.

ocenił(a) serial na 10
Marley

nie nie to nie ten w tym odcinku który szukam jest taka scena ze joey wchodzi z bejsbolem do moniku mieszkania i szuka niby tego jej kochanka na pewno to nie jest ten. ale dzieki

ocenił(a) serial na 10
Marley

to jest sezon 10 jak przycodzi do nich kobieta od adopcji. ale nie pamietam dokladnie ktury odcinek

Marley

Chandler pracowal w Tulsie. Oklamal Joey'a, ze nie przyjezdza do NY na weekend. Joey widząc Monikę w bieliźnie i słysząc męski głos, uznał, że ma romans z kimś i dzwoni po Chandler'a.
Seria 9 odcinek 9.

ocenił(a) serial na 9
Liledrin

A tak to może być ten :P . Niestety z serii od 7 do 10 nie znam wszystkich odcinków na pamięć. Te poprzednie owszem ale te późniejesze jeszcze się uczę :D .

ocenił(a) serial na 10
BlackHawk

chyba juz ogladałam ten odc. (zamyślona) ale nie wiem który to - więc Ci nie pomoge :(

BlackHawk

A ja znam na pamięć, więc wiem :p
To jedyny odcinek, kiedy Joey podejrzewa Monikę o romans.

ocenił(a) serial na 10
Marley

DZIEKI LILEDRIN TO JEST WLASNIE TEN ODCINEK JEST KAPITALNY DZIEKI RAZ JESZCZE POZDRO

ocenił(a) serial na 10
Marley

oczywiście przed zejsciem po schodach pozarowych, Chandler przestraszył sie dużego gołębia:)))

ocenił(a) serial na 10
NyGa

Nie jestem pewna,ale to chyba odcinek: "The one with Rachel's dress". Na pewno 9. sezon. i raczej na pewno ten odcinek. Pozdrawiam:)