PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=812126}

Przystań

El embarcadero
2019 - 2020
7,1 2,2 tys. ocen
7,1 10 1 2163
Przystań
powrót do forum serialu Przystań

Gdzie obejrzeć

ocenił(a) serial na 10

Czy wie ktoś może, gdzie można obejrzeć ten serial? Najlepiej z napisami angielskimi. :)

ocenił(a) serial na 8
Derfi69

Niedługo będzie po polsku na HBO lub pokrewnym kanale :)

ocenił(a) serial na 10
fryzia

Super, dzięki wielkie!
Znalazłam daty, ale mam nadzieję, że będzie można też obejrzeć przez neta. :)
https://www.hbo.pl/series/przystan-odc-1_-107378/nextonair

Derfi69

Jest już na HBO GO

ocenił(a) serial na 7
Derfi69

właśnie oglądałam na hbo go :)

doroti

jakie wrażenia?

ocenił(a) serial na 7
starlight_11

początek rewelacja, później niestety już gorzej. Bardziej melo niż kryminał, no i końcówka...nie chce spojlerować, ale się zirytowałam. Ogólnie oceniłam na 7 bo fakt, wciągnął mnie i ma świetny klimat i ładne widoki. Obejrzałam w dwa dni :)

ocenił(a) serial na 3
doroti

Początek świetny ,potem znaczny spadek, mogli to rozegrać w innym kierunku

doroti

Obejrzałam i ...jestem dogłębnie rozczarowana. Kryminał to to nie jest, raczej opowieść o sexie z dużą dawka nagości, często niepotrzebnej.
Tak jak uwielbiam Dom z papieru, który mnie wciągnął na maxa tak ten serial określam jako "dziwny". Po Alexie Pina - twórcy Domu z papieru, spodziewałam się czegoś podobnego ale niestety...
Pomysł na historię nawet dobry, ale całe realizacja dosyć kiepska. Ktoś chciał w ciekawy sposób pokazać retrospekcje, ale do mnie to nie trafiło.
Co do bohaterów to ta cała Veronica strasznie mnie irytowała. Natomiast główny bohater - uwielbiany El Profesor z La casa de Papel, gdzie był świetny, tutaj nie miał nic do zagrania. I prawie straciłam do niego szacunek. To jego podwójne życie chyba nie było pokazane tak jak powinno, te dwie twarze były wciąż jedną twarzą Oscara.

Ze swojej strony nie polecam, ale każdy ma swój gust.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
robercik88

Dziękuję!!

robercik88

Nie to, żeby mnie to specjalnie ruszało, ale dla Twojej wiedzy. Od nowego roku podawanie publicznie linków do takich stron jest karalne. Podlega karze grzywny, ograniczenia wolności lub pozbawienia wolności do lat dwóch

Gasza1910

?? to Filmweb też powinien o to zadbać, aby nie można było podawać linków.

buterfly

niekoniecznie. To nie filmweb łamie prawo

Gasza1910

Osobiście to ja nawet nie słyszałem o takich zmianach, Filmweb też mógł o tym wspomnieć a tutaj cisza ):

buterfly

Wiesz. Zasada jest jedna. Nieznajomość prawa nie chroni przed ukaraniem. Generalnie to wszystko po cichu w wielu krajach EU przeszło. Nie chcieli protestów pewnie.

Gasza1910

Całkiem możliwe :) - Z drugiej strony mam wrażenie, że ten przepis jest martwy :)

buterfly

Z tego co wiem, to nie do końca. A jak się w końcu ktoś połapie, że państwo może na tym kasę zbijać, to będzie więcej ludzi śledzących internet, niż milicji z radarem na drogach.

Gasza1910

Cóż na Filmwebie takie linki wiszą do dzisiaj, zresztą na innych portalach również - Podejrzewam się że samej policji nie chcę się bawić wyszukiwanie każdego takiego tematu, prościej jest przecież złapać pijaczka na rowerze i wlepić mu mandat ;)

buterfly

Zobaczymy jak to rozwiążą, bo jednak Unia bardzo duży nacisk na to kładzie. Nawet jakieś tam sankcje mają być. W sumie mnie to tak bardzo nie interesowało, więc się w temat nie zagłębiłem.

A to co było dodane przed wejściem ustawy się nie liczy. Prawo nie działa wstecz.

Gasza1910

Podejrzewam że dopóki rządzi PiS, to nie będą za bardzo respektować tego u nas ;)