PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=809621}

Pułapka

2018 - 2019
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22170
4,9 7 krytyków
Pułapka
powrót do forum serialu Pułapka

na razie ...kicha

ocenił(a) serial na 5

Pierwszy odcinek za mna .....fatalna narracja, fatalny montaz, drewniane aktorstwo ,
Nie polecam

azaks

Taaa, zwlaszcza Kulesza to drewniana aktorka co ?

ocenił(a) serial na 1
master_of_vinyl_donuts

Jak musi wypowiadać drewniane teksty - to tak.

czytacz_pl

Kulesza nawet w drewnianych tekstach nie jest drewniana :D

ocenił(a) serial na 5
master_of_vinyl_donuts

Kulesza, potrafi ... i najczesciej bywa swietna, niestety poki co tego serialu nie zaliczam do jej osiagniec .
ale na razie widzialem tylko dwa odcinki

azaks

Chyba 1den, bo 2gi w kolejna niedziele, chyba, ze ogladales 2 x ten sam odcinek :]

ocenił(a) serial na 5
master_of_vinyl_donuts

hahaha ... tutaj https://sklep.player.pl/playerplus/oferta/promocje mozesz obejrzec odcinek przed premiera w TVN .....

azaks

No to niezle cie wkrecil jednak ten serial, skoro postanowiles wydac kase, zeby obejrzec nastepny odcinek, a ponoc taka kicha. Wlasnie sie pograzyles, twoja wiarygodnosc jest rown zeu. Tak naprawde ci sie podoba, skoro wydajesz pieniadze w taki sposob.

ocenił(a) serial na 5
azaks

Taaa... Kulesza, Lichota, Kulig - drewniani jak nie wiem. Jeden odcinek a już ocena wystawiona.... żal.
Mnie się podoba. Kulesza i Lichota gwarantują aktorstwo na poziomie. Marianna Kowalewska też się nieźle zapowiada.
Co do fabuły spoko. Nie nudzi.

ocenił(a) serial na 5
monika_2

Odcinek taki średni na razie, ale aktorzy grają całkiem spoko. Zwłaszcza Kulesza i ta ruda z domu dziecka się wyróżniają. Tylko niech ta ruda przestanie już drzeć jadę.

ocenił(a) serial na 5
azaks

obejrzalem dzis drugi odcinek, ocene (3) podtrzymuje .... do poprzednich uwag (fatalna narracja, fatalny montaz, drewniane aktorstwo) moge dodac jeszcze, ze dialogi kalecza uszy .... ale ciagle wierze, ze moze jeszcze bedzie lepiej

ocenił(a) serial na 5
azaks

wlasnie obejrzalem trzeci odcinek i moje ocena tego serialu ulegla zmianie , jest sredni, co w przypadku polskiej produkcji na pewno jest komplementem. Po obejrzeniu trzeciego sprawdzilem kto montowal poprzednie, bo wlasnie narracja zdecydowanie sie poprawila ... ten sam czlowiek to robil, no moze mial teraz lepszy material. Na pewno obejrze nastepny odcinek ... fabula tez mnie zaintrygowala ;)