Pierwszy odcinek za mna .....fatalna narracja, fatalny montaz, drewniane aktorstwo ,
Nie polecam
Kulesza, potrafi ... i najczesciej bywa swietna, niestety poki co tego serialu nie zaliczam do jej osiagniec .
ale na razie widzialem tylko dwa odcinki
hahaha ... tutaj https://sklep.player.pl/playerplus/oferta/promocje mozesz obejrzec odcinek przed premiera w TVN .....
No to niezle cie wkrecil jednak ten serial, skoro postanowiles wydac kase, zeby obejrzec nastepny odcinek, a ponoc taka kicha. Wlasnie sie pograzyles, twoja wiarygodnosc jest rown zeu. Tak naprawde ci sie podoba, skoro wydajesz pieniadze w taki sposob.
Taaa... Kulesza, Lichota, Kulig - drewniani jak nie wiem. Jeden odcinek a już ocena wystawiona.... żal.
Mnie się podoba. Kulesza i Lichota gwarantują aktorstwo na poziomie. Marianna Kowalewska też się nieźle zapowiada.
Co do fabuły spoko. Nie nudzi.
Odcinek taki średni na razie, ale aktorzy grają całkiem spoko. Zwłaszcza Kulesza i ta ruda z domu dziecka się wyróżniają. Tylko niech ta ruda przestanie już drzeć jadę.
obejrzalem dzis drugi odcinek, ocene (3) podtrzymuje .... do poprzednich uwag (fatalna narracja, fatalny montaz, drewniane aktorstwo) moge dodac jeszcze, ze dialogi kalecza uszy .... ale ciagle wierze, ze moze jeszcze bedzie lepiej
wlasnie obejrzalem trzeci odcinek i moje ocena tego serialu ulegla zmianie , jest sredni, co w przypadku polskiej produkcji na pewno jest komplementem. Po obejrzeniu trzeciego sprawdzilem kto montowal poprzednie, bo wlasnie narracja zdecydowanie sie poprawila ... ten sam czlowiek to robil, no moze mial teraz lepszy material. Na pewno obejrze nastepny odcinek ... fabula tez mnie zaintrygowala ;)