Sam se sprawdź ;P
http://www.princessofbabylon.com/songlist.html
Jeśli tam nie ma jakiegoś tytułu, to znaczy, że nigdzie go nie znajdziesz.
Ale głupoty, a co wszędzie szukałeś, że piszesz, że nigdzie nie znajdzie? :P Skindive - No More Good Guys , jeśli db zrozumiałem, że chodzi ci o pierwszy odcinek drugiego epizodu. ;)
"szukałAś" jeśli już ;) W końcu po coś te znaczki obok nick'ów są...
O ile dobrze pamiętam producenci podali pełną listę wykonawców do pierwszych dwóch sezonów, później już nie. Stąd problem przy niektórych utworach, że nie wiadomo, kto je wykonuje. Princess Of Babylon, strona którą podałam, ma WSZYSTKIE tytuły, które dało się rozszyfrować. Jeśli tam nie ma jakiegoś tytułu, to oznacza, że nigdzie się go nie odnajdzie.
Poza tym, już jeden temat pt. "Piosenka???" jest na forum. Można było tam zajrzeć, a nie zakładać nowy wątek. A tytułu specjalnie nie podawałam, żeby autor chociaż to minimum zrobił i kliknął w linka, a nie na gotowe czekał. Skończy się na tym, że będzie 150 wątków pt. świetny, super, zaje...sty, 150 kolejnych pt. beznadziejny, do d...y i tysiące, w których ktoś szuka jakiejś piosenki. A wystarczyłyby trzy... Sami robimy bałagan, a potem nic tu nie można znaleźć.
Pozdrawiam