Uwielbiam ten serial.Szkoda tylko,że tak mało o nim słychać w polsce,ale mimo wszystko oglądam z zapartym tchem;)Jestem dopiero przy pierwszej serii i już nie moge doczekać się kolejnych odcinków.
To zupełnie jak ja, tez jestm przy pierwszej serii, ogladasz go pewnie na Pro7? Albo moze gdzie indziej go puszczaja?
Ja sciagam z neta...duzo bardziej sie oplaca niz ogladanie po niemiecku :D Pierwsza seria strasznie sie skonczyla zobaczymy jak koncza sie nastepne :]
Dyskusja wre! Specjalnie zalozylem swoj profil zeby poznac innych fanow Queer As folk, bo to cudowny serial, obejrzalem wszystkie sezony, pierwszy najlepszy, szczegolnie ostatni odcinek, ale ogole ten serial jest wspanialy!!:) Pozdrawiam fanów i chętnie nawiąże kontakt z nimi, piszcie na mój blog:)
Co do niemieckiego, ja tam znam niemiecki i dla mnie nie sprawia zadnej róznicy czy jest po Polsku czy po Niemiecku. Wiec wole czekac
(czekam cale MŚ bo w trakcie ich trwania nie leci, ale jeszcze tydzien wytrzymam) ;]
Tu nie chodzi tyle o sam niemiecki a raczej o ten dubbing, nie wyobrazam sobie zeby ktos mogl zastapic ten texowny glos Dr. Davida :] Szkoda,ze tylko w pierwszej serii byl :( No coz szkooda szkoooda...nowy partner Michaela mi sie w ogole nie podoba...ehh
A kto jest waszym ulubiencem? :D Ja uwielbiam Justina Emetta i Debbie :]