No i to by było na tyle jeśli chodzi o Queer as folk:( Dzisiaj skończyłem oglądać ostatni-5 sezon tego wspaniałego serialu.Wszystkie seriale wymiękaja:Lost,Prison break,Heroes to tylko pionki w serialowym świecie(oczywiście to tylko moje zdanie!).Kto jeszcze nie miał szczęścia oglądnąć go mogę z czystym sumieniem go polecić każdemu!Jeśli ktoś ma jakieś pytania dotyczące tegoż serialu proszę walić do mnie(tylko bez żadnych podtekstów:D).
Niech żyje miłośc i przyjaźń a wartość człowieka niech nie zależy od jego orientacji seksualniej,ale od tego jakim jest w stosunku dla swego bliźniego.Amen!
Serial jest cudowny i tez uwazam ze kazdy inny serial przy tym arcydziele to NIC! Prison Break moze sie przy tym schowac !!
Mam tylko nadzieje ze moze kiedys ten serial wyemituja u nas w telewizji by pokazac ludzia ze swiat to nie zycie bez problemow gdzie wszystko sie samo rozwiazuje.
Moze przy okazji pokaze ludzia ze ludzi nie nalezy skreslac tylko dlatego ze sa innej orientacji .
Wg mnie wcześniej wyląduje UFO niż jakaś z polskich stacji puści TEN serial-nie ma co się oszukiwać!