Szukam piosenki, motywu który przewija się przez wiele odcinków Radiostacji. Bardzo mi zalezy na tej piosence oto link !! Pomocy !! 7:15:
http://www.youtube.com/watch?v=IkKDWEM7EMI&feature=related
Jest to na pewno kawałek 'Movin' Up' - Mike Church (przewija się w serialu wielokrotnie) ;) Mówię to jako wieloletni poszukiwacz muzyki zasłyszanej w RFR - niestety jest to jeden z wielu kawałków, których nie udało mi się odnaleźć w internecie w żadnej postaci, nawet odpłatnie :(.
skąd znasz tytuł? :-) aktualnie bawie sie w dedektywa i szukam utworu, a wierzę w zasade że MUSI być gdzieś w internecie, może pod inną nazwą, bardziej randomową...jak coś znajde to dam znać ;-)
sęk w tym, że w internecie, na stronie Mike'a Church'a, jego dyskografii na różnych stronach nie ma nawet wzmianki o jakimkolwiek tytule "Movin' up", albo udziale w soundtracku do filmu. tylko na jednym polskim blogu pojawia się ten tytuł. jasne, mógł to być utwór wykonany "na boku", niepublikowany singiel albo coś, ale zero informacji daje mi do myślenia...
kurde... jaka lipa. jak to możliwe, ze piosenka z tak świetnego i szeroko znanego serialu jest niedostępna\nieznana. poszukujmy, poszukujmy :D