Szukam i znaleźć nie mogę :( da się gdzieś odsłuchać utwór, który puścili na dyskotece jako prawdziwa muzykę?
Szukanie igły w stogu siana:( ja od dwóch dni szukam utworu z napisów końcowych 2giego i 4tego odcinka. Coś jest w tej nucie... nigdzie nie umiem jej odszukać:(
Ja z całego serca dziękuję za szczere chęci, ale to nie to:( Ten utwór słychać na samych napisach końcowych 2ki i 4ki. Przeleciałam wszystkie dostępne soundtracki w odmętach internetu i nic. SoundHound i Shazzam się poddał. A ja, cholera wie czemu się uparłam i dalej szukam. Coś w tej nucie jest takiego, że na mnie przełazi:) Może mi się w końcu uda. Pozdrawiam serdecznie!
Wpisz sobie w Youtube Ragnarok netflix soundtrack i wyskoczy ci playlista 41 utworow i tam masz wszystkie co leciały w serialu
Niestety na chwile obecna nie ma tej piosenki nigdzie w internecie, jedynie co udalo sie znalezc to Foog- Germanium ktore ma cos wspolnego
Też mi się podoba i szukałam długo, ale niestety ani na spotify , ani siri, ani nawet na napisach koncowych nie ma. Jak ktoś znajdzie to będzie mistrz.
Chyba znalazłam kompoztyrora Halfdan E Nielsen i może śpiewa Edda Easy, ale nigdzie nie da sie tego znależć i nie jestem pewna.