PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 86 tys. ocen
7,4 10 1 86486
7,2 23 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

Aha

ocenił(a) serial na 5

To jest od 5 sezonu taka komedia, że az horror. Z tego świetnego serialu zrobili kichę.

ocenił(a) serial na 10
Ferbi155

Zachowaj własne zdanie dla siebie.

ocenił(a) serial na 5
przemo9611

Ty też. Ale ja to oceniam, jak oceniam. Obejrzę z ciekawości. W gazecie piszą, że to komedia.

ocenił(a) serial na 10
Ferbi155

Bo to jest komedia. Najlepszy serial wszech czasów. Bez dwóch zdań.

ocenił(a) serial na 5
przemo9611

Chyba tylko, gdy wójt był wójtem, a nie Lucy...

ocenił(a) serial na 10
Ferbi155

Zawsze był, jest i będzie najlepszy ;)

ocenił(a) serial na 5
przemo9611

Nie dla mnie. Z ciekawości obejrzę ten sezon, podobno ma być komediowy

ocenił(a) serial na 10
Ferbi155

Każdy sezon jest genialny!

ocenił(a) serial na 5
przemo9611

Od 5-tego już nie

ocenił(a) serial na 10
Ferbi155

od piątego też :)

ocenił(a) serial na 5
przemo9611

JAK TAM DLA KOGO WYGODNIEJ

przemo9611

Zachowaj własne zdanie dla siebie.

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 8
Ferbi155

Masz racje,z wójta zrobili jakaś pierdołe o Czerepachu nie wspomnę,Ławeczka w ogóle nie śmieszy wszystko na siłe i bez sensu,masakra.

ocenił(a) serial na 5
ebolek22

Zgadzam się. Co prawda ławeczka czasem ucieszy uśmiech, ale żeby pośmiać się to nie. I denerwuje mnie to, ze na TVP pisze, że to serial komediowy (przez co obejrzałem pierwszy odcinek 8-ego sezonu), ale to nie jest śmieszne, jak kiedyś. Chociaż po tym odcinku szczerze powiem, że troszkę lepsze niż poprzedni sezon.

ocenił(a) serial na 6
Ferbi155

A czegóż innego spodziewać się po produkcji ciągniętej na siłę w nieskończoność? Im więcej odcinków, tym mniej dobrych pomysłów na scenariusz. Ja osobiście wystawiłbym "Ranczo" wyższą ocenę, gdyby jego produkcję zakończono definitywnie najpóźniej po 4 sezonie. Niestety, żyjemy w czasach wszechobecnej komerchy, w których liczy się tylko to co się sprzeda (zwłaszcza w świecie telewizorniowym). Klasyki polskiego serialu komediowego są uważane za kultowe między innymi dlatego, że mają co najwyżej dwadzieścia parę odcinków i nigdy nie stały się kiepskimi tasiemcami. Uważam, że zamiast kolejnych serii "Rancza" powinny powstać nowe seriale stojące na przyzwoitym (a może i nawet wyższym) poziomie. Choć właściwie dlaczego akurat seriale? Nie pogardziłbym np. sztukami Teatru TV nadawanymi w porach największej oglądalności.

ocenił(a) serial na 10
bardzo_niedobry_ludz

Kończę oglądanie "Rancza" na 65 odcinku. Do tego momentu "coś" jest w tym serialu. Ciągnięcie na siłę nie ma sensu. Mam wrażenie, że scenarzyści stracili inwencję i zadowalają się tanim humorem.

Ferbi155

i będą robić ma być 9 sezon czyli będzie więcej odcinków z Lucy jako wójtem niż kozłem a przecież chodziło o coś innego powinni skończyć ten serial ,albo sprawić by proboszcz został biskupem i rywalizował z senatorem.W ogóle zapomnieli że Lucy jest główną bohaterką

ocenił(a) serial na 1
D1999

Te nowe odc to porażka. Już od 5 sezonu poziom szedł w dół.
Ten serial powinien skonczyć się na drugim sezonie, na siłę trzecim.
Teraz to dno. DNO
Ani to smieszne, ani pouczające nie wiem komu to się może podobać.
Humor na poziomie poniżej wszystkich norm.
Targetem są bezrobotni,stare baby i reszta z IQ poniżej 80.
Marnowanie naszych pieniędzy, syf, dno i metr mułu.
Chyba czarni dokładają do tego interesu, rzygać już się chce od ogladania tej plebanii.