jak to mozna ogladac przeciez to jest beznadziejne.film dla starych dziakow.porazka.
w takim razie musisz być bardzo młoda:-/ też tak kiedyś myślałam ale wystarczyło obejrzeć z 2 odcinki by poczuć klimacik
Puma-cóż za argumentacja.To wytłumacz może dlaczego Ranczo cieszy się popularnością praktycznie w każdej grupie wiekowej? Boże,jak ja nienawidzę takich głupich dzieci...
Ja przyznaję rację, bo kiedyś (jak leciały premierowe odcinki) obejrzałem kawałek i uznałem, że to strasznie głupi serial. Jak leciały powtórki po dwa odcinki, to obejrzałem i nie żałuję. Jeden z lepszych seriali.
Wogole sie nie znasz na filmie,ogladnelas pewnie kawalek filmu i teraz go krytykujesz
Jeśli się oczekuje śmiechu z offu jak w "Sąsiadach", "Frani" czy innych syfach na licencji, dowcipów genitalnych czy wywrotek na skórce od banana to faktycznie, serial może się nie podobać...
nie bede sie rozpisywal ale jestes po prostu żałosna - dla pocieszenia powiem że niestety wiele razy można natrafic na takich żałosnych ludzi którzy potrafia tylko napisac jedno,dwa słowa gdy cos sie im nie spodoba starajac sie zraźić innych ludzi do tematu. Braki w edukacji powodują że masz (macie) po prostu problemy z wyrażaniem własnych myśli a argumentowanie ich to już w ogóle strefa której nigdy nie dotknęłaś (dotknęliście) :( Przypuszczam że dla ciebie super film to taki amerykański ... najlepiej bez polskiego tłumaczenia bo przecież jesteś w stanie zrozumiec 1% tekstów a tyle to juz wystarczająco dużo aby powiedzieć o filmie że jest super.. :(
Nastepnym razem jak cos chcesz krytykowac to postaraj sie chociaż użyć kilku prawdziwych argumentów